Saturday, March 26, 2011

parut dihati kembali berdarah...

asslmualaikum...

dh lame x update blog...mcm2 happen dekat aq...
aq dgn dia hurm...entah dia hilang...tapi aq setia menanti dia...
bercakap pasal si dia baru tadi tgk blog dia...ade satu post dia mencalar,mengguris dan menambahkn parut yg sudah sedia ade di hati ku ini...Ya Allah sungguh seksa jiwa raga ku...ku hanya mampu memendam rasa...sampai bila aq mampu bertahan hidup di dunia ini??sungguh aq x sanggup nak meneruskn lagi kehidupan ku ini...Ya Allah berikanlah hamba mu ini kekuatan...
kesedihan menyelubungi hati dan jiwa raga ku...lagu ini untuk dia...

Di Mana kan Ku Cari Ganti

Hendak ku nangis
Tiada berair mata
Hendak ku senyum
Tiada siapa nak teman
Kalaulah nasib
Sudah tersurat
Begini hebat
Apa nak buat

Di mana kan ku cari ganti
Serupa dengan mu
Tak sanggup ku berpisah
Dan perhati patah, hidup gelisah

Alangkah pedih rasa hati
Selama kau pergi
Tinggalkan sendirian
Tiada berteman dalam kesepian

Dunia terang menjadi gelita
Cahaya indah tiada bergema
Keluhan hatiku membawa derita
Kini kau jua tak kunjung jelma

Di mana kan ku cari ganti
Mungkinkah di syurga
Untuk kawan berduka
Menangis bersama, selama-lamanya

sampai sini je untuk hari ini rasanya tak sanggup lagi untuk aq meneruskn menulis blog...makin lame makin semakin aq sebak air mata rasa ingin mencurah-curah
assalamualaikum...:'(

Thursday, March 17, 2011

assalamualaikum..
dh lame x update blog...mcm2 happen kat aq..

tercapai jgk hajat aq nk makan kek tiramisu...thanks to prs...syg korg!!so xdela aq mengidam lg...XD dh sebulan dia x sms aq...huhu sedih tau rindu tahap melampau ni...cik U ckp dia ade gf baru...hurm mase cik U ckp nk je aq nangis...tp aq tahan...hurm dia buat aq mcm E buat kat aq...tp aq tetap menunggu sms dia dgn setia..

hari ni dpt borak dgn dy...wah hati aq berbunga-bunga...rupe-rupenye hp dia prob...x baik aq salah sangka dgn dia...then aq wish birthday dia...(birthday dia semalam...tp dia x dpt msj aq) so aq kene wish la happy belated birthday...dia ckp dia syg aq...aduh time tu rase mcm baru lari 200m je...jantung dup dap2..nk je aq ckp saya syg awk jgk...

hurm...bnyk lagi cite tp lupe la plak..XD
okla sampai sini je untuk hari ni...
da da... :) assalamualaikum..