Followers

Friday, April 8, 2011

The best experience and day ever!!! :D

asslmualaikum

hari ni fia nak cite pengalaman yang fia dapat...hari ni fia tolong ibu fia menjual nasi lemak aduh mula-mula...macam-macam perasaan ade excited,segan dan segala macam perasaanla...baru nak bukak dah ade orang yang tnye...dalam hati wah baru hari ketiga dah ade pelanggan tetap...

seberang jalan ade kedai goreng pisang...sebelah gerai goreng pisang jauh sikit ade gerai kuih...dan hari ni fia dapat berkenalan dengan seorang lelaki dari gerai kuih tu...mula-mula ibu fia nak beli barang dekat KK so fia kene duduk sorang then dia lalu nk pegi KK,fia pun senyum dekat dia then dia senyum kat fia...aduh sungguh comel bile dia senyum manis semanis susu pekat cap teko...boleh kene kencing manis kalau fia tengok senyuman dia hari-hari....:D

lepas dia habis dia lalu lagi then dia singgah...dia tanye duduk kat mane??fia cakapla duduk kat pangsapuri sri malaysia...dia tanye lagi kat sini selalu hujan ke??aduh fia mane la tahu fia rase terlalu sibuk sampai cuaca kat sini pun fia tak tahu...so fia hanya mengangkat bahu...dia tanye lagi dh lame ke jual nasi lemak??fia kurang dengar pada mulanye jadi dia ulang soalan dan barula fia dengar...fia cakapla baru tiga hari...lepas tu dia senyum dan terus kembali ke gerai dia...saat itu fia bagai dipanah dengan panahan cinta pertama....huhu senyuman dia meruntun jiwala...

L-O-V-E

lame lepas tu fia pegi ABC bookstore plak tgk suratkhabar...then mase nak balik ke gerai fia singgah playground main buaian....haha macam budak-budak kn?? :D
dia panggil fia,fia tanye nak ape dia cakap dia boring dia nak borak dengan fia...selepas boring main buaian,fia berjalan balik ke gerai sampai dekat gerai dia...dia tegur fia tanye sape name fia...fia cakapla nama sebenar fia iaitu SUHAIDA...dia cakap nama dia dengan name fia dengan dia dh same...nama dia SUHAIMI...nama fia SUHAIDA beza nama kiteorang cume kat hujung je...dia mi,fia plak da..haha sesuai la tu....

makin lame fia makin tertarik nak mengenali suhaimi...:D alamak macamane plak dengan lelaki sebelum ni...hurm entah la...biar la kalau dia still anggap fia sebagai kawan dia akan cari fia...betul tak??ok sambung pasal suhaimi...hehe


antara alasan kenape fia mula suke suhaimi..:D

pastu dia sibuk dengan gerai dia fia plak sibuk dengan gerai fia...then kiteorang sibuk sampai gerai kiteorang tutup...esok fia nak jaga kedai lagi....ngee..:D nanti fia boleh jumpe dia...:D

okla tu je experience yang fia dapat hari ni...satu hari yang mencabar,memenatkan,memuaskan,dan menggembirakan...can't wait for tomorrow...

okla sampai sini je cite fia...see you on the next story...
assalamualaikum... :)

No comments: