Saturday, April 2, 2011

the new me :)

assalamualaikum,
mulai hari ni saya takkn beraku-aku lagi from now just call me fia...:)
so fia nak mula hidup baru...harap semua bagi semangat kat fia untuk lupekn kisah silam
hurm...sudah bulan april....tak lame lagi hari jadi fia...hehe dah cakap dah kat my mum nak kek tiramisu



my favourite cake!!! :D

and for the present dah cakap yang fia nak teddy bear!!!fia memang suka teddy bear..teddy bear boleh temankan fia...dan setia disisi...




the present that I want!!

hope dapat la teddy bear yang fia nak...yang teddy ni fia nak my mum bagi tapi kalau ade kawan fia nak bagi pun ape salahnya...hehe
lagi satu present yang fia nak someone bagi iaitu ais-krim daripada kawan fia nama dia zain...fia mintak sedozen...wah-wah banyaknya fia nak makan..hehe actually saje mintak banyak-banyak siap mintak suruh post laju...haha banyaknye cik fia nak...

bile tarikh hari jadi makin dekat...terasa nak tua pulak...hmm....fia pun tak tahu nak cite ape lagi
so the end of my post for today...see you on my next post...assalamualaikum...

No comments: