Saturday, April 9, 2011

Really in happy mood! :D

assalamualaikum...

hari ni fia happy sangat sebab dapat tengok dia!!tapi dia tak cakap dengan fia...hurm fia pun bile nampak muke dia,fia segan sangat-sangat...fia dengan mak fia start berniaga pukul 5 lebih tapi fia kene balik awal sebab ade tuisyen pukul 8...hurm...mula-mula sampai gerai dia tak de fia ingat dia tak berniaga dalam hati hampa tak dapat jumpe dia...

>
dari sedih ke happy...

sedih fia...tapi tetibe bile fia pusing belakang fia nampak dia baru nak bukak kedai...wah terus happy!!!terus semangat fia nak berniaga...haha XD tapi dia tak tegur fia macam semalam...fia nak tegur dia pun aduh segan giler bukan setakat nak tegur je nak bertentang mata dengan dia pun fia dah malu...hihi...pukul 7 fia amik beg dalam kereta then kunci dia nampak fia,fia senyum kat dia...dia senyum balik kat fia...aduh jantung fia ibarat luluh time tuh...pukul 7 kak jijah(akak jual goreng pisang seberang jalan) duduk kat gerai kiteorg bace suratkhabar...then kak jijah balik gerai dia...so fia pun nak gerak jalan kaki ke tempat tuisyen...fia salam ibu fia dengan kak jijah...pastu fia pun balik...

jalan la kaki sampai kat tempat tuisyen...mase tu awal lagi...so fia pun duduk la bersapau kat situ sampai pukul 8 lebih...then habis tuisyen fia,hanisah,fatin,afifah,atirah,aishah dengan haifa duk lepak jap kat taman....then fatin suggest pergi TBS(terminal bersepadu selatan) pukul 3 esok...then habis bermesyuarat...fia balik dengan hanisah,atirah,aishah & afifah...sampai rumah ibu fia dah balik...fia tanye la dah lame ke sampai???ibu fia cakap lame la jugak...then fia makan pisang goreng yang kak jijah bagi...pastu fia tanye diaorg dah tutup ke??ibu fia cakap dah diaorang tutup awal...pastu ibu fia cakap lepas diaorang beli nasi lemak kat ibu fia diorang terus tutup...ibu fia cakap lagi tadi dia tanye ibu fia yang fia nak pegi mane??ibu fia cakapla yang fia nak gi tuisyen...aduh dengar je ibu fia cakap lelaki yang rambut merah...memang sah dia!!! :D
wah dia tanye mane fia pegi...care jugak dia kat fia kn???ngee...:D


happy giler fia bile dapat tahu....okla sampai sini je post fia untuk kali ni...jumpe lagi di post yang seterusnye...assalamualaikum..

No comments: