Tuesday, May 31, 2011

Cuti oh cuti!

assalamualaikum
mesti korg tertanya-tanyakan kenapa title post kali ni cuti oh cuti..
hurm..sebab sekarang fia tengah cuti..Yeah!!


Finally school holiday!


but the fact is so bored!

tak tahu nak buat apa kat rumah...sekarang my lovely cousin dah masuk U....tak tahu kenapa fia rasa yang fia akan rindukan abang long...maybe sebab fia rapat dengan abang long kot...dia macam abang bagi fia...kalau dulu takde bang ngah besar ada abang long...tapi dua-dua dah takde nanti fia rindu...diorang tu ibarat menghibur...kalau boring ada je lawak diorang cuba menceriakan kita orang...

hari ahad mak ngah buat kenduri sikit sebab keesokkan harinya abang long akan masuk U dah....abang long dapat UIA first year kat UIA PJ,second year baru kat UIA Gombak...fia sampai rumah mak ngah dah salam semua kat bawah terus naik atas...and nampak abang long tengah update blog...hurm...buat kali terakhir katanya...along-along...

pastu dah habis majlis main congkak dengan abang long tapi asyik abang long yang kalah...hehe sian betul...sori tau abang long 'ter'buli pulak...and pada hari tu baru fia tahu yang abang long pun minat NOVEL!!tak percaya betul...abang long baca karya Siti Rosmizah...bermula dengan Andai itu Takdirnya,Cinta kau dan aku dan Lafazkan kalimah cintamu...tapi abang long ada buku Cinta kau dan aku dengan Lafazkan kalimah cintamu...

Thanks to abg long bagi fia pinjam novel cinta kau dan aku,so tak adala bosan sangat...tu fia cakap kat abang long kalau fia tahu yang abang long suka baca novel boleh jugak fia bagi novel yang best kat abang long...hurm nak buat macam mana dah takde rezekikan...



Buku karya Siti Rosmizah yang abang long ada...

hurm...sukar fia nak cakap fia dengan abang long dah macam adik beradik dah sedih pulak dia nak masuk U...yang penting abang long belajar elok-elok kat sana fia doakan semoga abang long berjaya...amin


gonna miss you brother!
sampai sini je post su untuk kali ni...berjumpa lagi dipost yang akan datang...
assalamualaikum...:)

No comments: