Followers

Wednesday, May 18, 2011

hari yang mendebarkan...16/5

Assalamualaikum

Sebelum tu,selamat hari guru!kepada cikgu-cikgu terima kasih sebab ajar fia dari tak tahu membaca sampai dh boleh baca novel...hehe
Jasa mu cikgu akan ku kenang sepanjang hayatku...

ok terus ke cerita fia...hari bermula seperti biasa..pada hari tu juga hari jadi Encik Sobri...hurm habis sekolah fia jaga koperasi kejap dengan Murni dan Ainna pastu fia pergi kejar sobri nak bagi hadiah dia...but bukan fia bagi ok...fia tolong sampaikan je...masa fia nak bagi hadiah tu...tibe-tibe Raja cakap "su,dia ada dalam kereta tu,terperanjat aku" fia just cakap "oh ye ke?" dalam hati dah dup-dap-dup-dap dah masa tu...fia pun buat don't know jela...pastu fia pegi pusat akses tira,fatin dengan hanisah ade...fia pun cakap kat tira yang fia jumpa dia...hanisah pulak pegi tambah dia nak khawin dah...tira pun sama...mak ai khawin?! wow gila la kalau bende tu betul...

petang tu fia nak pegi PJ ade rakaman Salih Yakoob I...follow...dia pulak mesej fia...fia pun layan dia...dalam bas fia duduk sorang-sorang sambil mesej dia...then....

I told him what I felt toward him...hurm fia pun tak tahu apa bende yang merasuk fia sampai fia nekad sangat nak bagitahu dia...setengah hati fia lega setengah lagi sedih takut dia tak nak kawan lagi dengan fia...hurm...sampai studio fia still tak boleh duduk diam-diam sampai tira tegur banyak kali...then handphone fia pulak habis battery...==' memang rasa nak campak je handphone tu...

last2 fia pinjam handphone cik miah...Thank You cik miah for your help..:D dh lepas balas mesej dia fia terus tukar balik sim card...then say thank you to cik miah...
lepas tu kita orang masuk studio huhu ramai gak la....best dapat jumpa azlan and the typewritter dan salih yaakob....

balik dah pukul 11 sampai rumah pukul 11 lebih...sampai fia terus charge handphone and on phone terus...then 2 messeges from him...fia terus balas...tapi dia tak reply pun...hurm takpela mungkin dia dah tidur ke busy ke kn? then pukul 5 pagi dia mesej fia lagi...fia nak balas tapi prepaid dah tamat tempoh...so fia biarkan je...hati fia betul-betul tak senang selagi fia tak balas mesej dia..tapi fia degilkan jugak suh tidur...

esok pagi pukul 12 lebih dia mesej fia lagi...Ya Allah fia tak senang betul so fia pinjam my mum punya handphone then mesej dia....I'm really sorry didn't mean to...hurm...but fia promise him malam tu fia ada prepaid but dia tak mesej pun...so takpela...

okla sampai sini je post fia untuk hari ni sampai berjumpa di post yang akan datang...assalamualaikum...:)

No comments: