Followers

Sunday, May 8, 2011

Hari yg menyeronokkan!

Assalamualaikum,
Hari ni fia nak cite pasal karnival info satu malaysia yang berlangsung pagi tadi hingga ke malam..pagi ade senaman lepas senaman ade pameran..mak fia berniaga jual mee hoon dengan mee goreng tapi kejap je sebab ayah fia dah bosan lagipun orang tak ramai..
Pukul 2 fia dengan haifa jaga pendaftaran pertandingan mewarna dengan pakaian beragam..Ya Allah fia,fatin dengan haifa dah pening kepala melayan karenah budak-budak di tambah pulak dengan karenah mak ayah budak..adoi sakit kepala fia mane taknye dengan bisingnye pastu tak beratur...pastu berebut-rebut nak daftar..aish sabar jela fia,haifa dengan fatin..
pastu kiteorang tengok pakaian beragam 5-6 tahun semua comel-comel!dah habis pakaian beragam kiteorang termasuk hanisah...lepas tu haifa balik dalam pukul 4 fia balik sebab fia rasa pening sangat macam nak pitam pun ade...
Malam tu kiteorang (budak-budak scoreA) prepare untuk koir...kelakar gila la fia ni memang cepat gemuruh sikit especially on stage..lepas habis kiteorang nyanyi ade marhaban pulak..
habis marhaban kiteorang tengok wayang cite HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH kat layar besar pulak tu..ramai ade..afnan shahir,yop,amir,afnan fitri,kak niezatul dan ramai lagi la..
Memang best la tengok cite tu sebab ramai kawan..habis cite tu semua terus balik..
Memang satu hari yang menyeronokkanlah!okla berjumpa lagi di post yang akan datang..Assalamualaikum..=)

No comments: