Followers

Tuesday, June 21, 2011

Hari ku yang gile-gile

assalamualaikum..
fia nak cerita pasal hari ni...hurm mula-mula bangun agak lambat jugak lepas tu pergi sekolah beratur macam biasa...tibalah time PJK...ingat takde rupanya ada then main badminton...perghh dah lama giler fia tak main badminton..so pergerakan agak slow ditambah pulak serangan pening kepala yang datang tak menentu...

lepas habis PJK ada math pulak tapi cikgu masuk lambat...akhirnya fia dah baik dengan encik A...hehe rindu giler nak borak,gosip pastu gaduh dengan dia...lepas baik dengan dia..fia gaduh lagi dengan dia...haha memang rindula kan nak dengar suara dia,muka dia bila kene usik haha...macam encik A perempuan dan fia lelaki pulak...=='

hurm pastu habis sekolah ada kelas tambahan so kene stay..kelas tambahan hari ni sains..hooray my favourite subject tu...tapi encik A dah keluar sebab dia masuk larian...lepas habis kelas tambahan terus fia turun letak beg dan dalam hati niat nak tengok la encik A lari...lama jugak memujuk si tira dengan anis untuk teman fia pergi tengok dia orang berlari...

sampai kat bawah kita orang terus duduk bawah pokok...tengok larian...nasib fia tak terlepas tengok encik A lari...tibalah time encik A dan pesaingnya lari...dia lari...hurm dapat no last but takpe asalkan dia nak cuba betul tak?ok ramai jugak yang pengsan kat padang dan PBSM pun kene lari-lari jugak kat padang haha nasib fia bukan PBSM lagi kalau tak mesti fia pun join...

setelah habis semua acara larian fia,fatin dengan tira pun menapak la sampai rumah...dah sampai rumah fia membuat kerja fia...actually many things happen kat fia hari ni...but takpela...so sampai sini je post fia untuk kali ni sampai berjumpa di post yang akan datang...
assalamualaikum....

No comments: