Thursday, June 16, 2011

hidup fia...

assalamualaikum...
fia rasa sungguh bosan sekarang ni...mungkin sebab fia tahu encik A suke sape kot...hurm fia ni masalah betul la tak habis-habis pasal cinta...kalau di tanya dalam banyak-banyak subjek kehidupan subjek ape yang fia lemah dan fia akan jawab subjek percintaan(ade ke subjek tu?)

yang penting sekarang hati fia terbelah tiga...sama ada fia nak pilih encik A,encik D atau pun encik Z...ramainya lelaki di hati fia...sebenarnya fia masih kurang pasti yang mana satu yang betul-betul fia sayang...

encik D sudah jauhkan diri daripada fia...kadang-kadang timbul jugak rindu pada si dia...encik A pulak walaupun satu sekolah dan satu kelas tapi fia rasa dia macam dah berubah lepas cuti hari tu...hari ni fia kene tampal gigi..duduk dalam bilik kesihatan sambil menunggu giliran..fia tengok je dia..dia pandang fia terus fia pandang tempat lain...dia tanya fia kenape then fia cakap "tengah merajuk" but true memang fia merajuk,merajuk dengan dia!

encik Z pulak dah dua kali kot dia mintak couple dengan fia..tapi menolak cara baik sebab fia tahu dia sebenarnya sayangkan kawan fia..hari tu dia mintak lagi tapi fia tanya betul-betul siapa yang dia pilih...dia pilih dua-dua...fia memang sayangkan dia tapi fia juga perlu fikirkan tentang perasaan kawan baik fia...nanti dilabel sebagai perampas pulak..

kini fia kerap sakit kepala..kalau sakit tu memang tak ingat sekali pening mata berpinar-pinar macam nak pitam je...sabtu ni fia nak pergi check...tira cakap macam kene barah!Ya allah fia tak tahu nak cakap ape lagi..andai betul fia hadapi penyakit tu..fia redha dan fia tak nak sesiapa tahu kalau betul fia hadapi penyakit tu...yang tahu pun mungkin tira je...doa-doakanlah fia akan selamat ok...amin..keluarga fia pun fia tak nak bagitahu sebab tak nak menyusahkan mereka...kawan-kawan fia pun...biarlah fia tanggung semua tu sendiri...

okla sampai sini je post fia untuk kali ni...moga bertemu dipost yang akan datang dan berharap ada yang akan datang jika tidak sampai sini saja coretan hidup fia yang penuh suka dan duka...
assalamualaikum..

No comments: