Monday, June 13, 2011

hidup ku yang baru!

assalamualaikum

hurm...hari ni fia nak bercerita pasal kehidupan baru fia...hari ni start la sekolah setelah 2 minggu bercuti...rasa tak puas bercuti...hari ni fia berpuasa untuk hari yang kedua untuk bulan rejab..hari yang sungguh mencabar bagi fia..
sampai sekolah memang hati happy giler,yela dapat jumpa kawan-kawan yang di rindui...

ok sebelum tu fia nak cerita something yang fia akan cuba melupakan si dia..sekarang ni fia rasa fia mula jatuh hati dengan kawan baik fia sendiri la...problem-problem fia pun tak sangka boleh jatuh hati kat dia...ok fia gelarkan dia encik A..encik A ni suke sangat cari gaduh dengan fia..tapi gaduh pun kejap je...ala gaduh-gaduh manja gitu...hehe fia senang berborak dengan dia..dia baik,caring dan satu sifat dia yang berjaya memikat dan menyentuh hati fia adalah..dia pandai nak ceriakan fia walaupun pada hari tu fia moody sangat-sangat dia akan cuba jugak buat fia tersenyum..walaupun dia tak sekacak mana tapi dia tetap kacak di hati fia...wah!giler la ayat..haha

hurm sambung pasal sekolah,sampai sekolah kene beratur la macam biasa..masuk kelas fia terus segan nak cakap dan pandang muka dia..hadoi fia,fia apela nak jadi dengan gadis sorang ni kan?..tapi hari ni fia ngantuk sangat sebab bangun awal sebab nak prepare sahur untuk fia dan adik-adik..mata betul-betul rasa nak terlelap je..banyak betul dugaan hari ni...

hurm sampai sini je post fia untuk kali ni sampai bertemu di post yang akan datang..
assalamualaikum

No comments: