Wednesday, June 8, 2011

Keseronokan cuti..ngee =D

Assalamualaikum
Sudah agak lama fia tak meng'update' blog..bukan fia merajuk tapi masa tidak mengizinkan..sedar tak sedar lagi 4 hari je cuti sekolah..hari ni fia ada kelas tambahan sampai hari jumaat..hurm malas pulak rasanya nak pegi kelas hari ni
finally fia dapat teddy bear...yeah!hidup makin terseksa...fia nekad from now no more playing around,no more "tak nak buat kerja",no more "tangguh kerja"

hari isnin start sepupu fia stay kat rumah...but 2 hari je...
hurm..fia tak tahu nak cakap apa...okla fia ada 2 orang kawan lelaki ok fia labelkan sorang encik baik sorang lagi encik cinta...hurm encik baik ni baik sangat dengan fia..dia peramah..fia kenal dia melalui facebook...dia suka puji fia...fia itula,inila bukan fia tapi hurm...entahla...yang penting dia macam nak try jadi besties fia..fia bukan tak nak dia jadi besties fia cuma fia tak nak kejadian 2 tahun lalu berulang kembali...

ok cerita pasal encik cinta pulak hurm...dia seorang yang baik,friendly dan penyayang...fia kenal dia melalui facebook jugak...fia cakap dia penyayang sebab dia sukakan kawan baik fia..pada masa yang sama adalah kawan fia sejak dari sekolah rendah lagi...every day encik cinta akan post kat wall untuk kawan baik fia..sweetkan?encik cinta pernah mintak couple dengan tapi fia sayangkan kedua-dua kawan fia
encik cinta kawan fia jugak...so fia tolak cara baik..alhamdullilah dia faham...yang kawan fia ni macam suka kat encik cinta tapi entah susah nak cakap...okla tu je cerita pasal encik baik dan encik cinta...

fia rasa sampai sini je post fia untuk hari ni semoga bertemu di post akan datang..
assalamualaikum...:)

No comments: