Monday, June 20, 2011

Opps sori bee...

assalamualaikum...
hari ni fia nak minta maaf dulu kat my friend yang fia panggil bee...fia terlepas cakap and I'm sorry so much...true that I like you but actually I like you and my encik D...but now you know who is encik D...so bee tak yah nak jealous k...


I love you...

hurm nak tahu sesuatu tak actually fia kenal mereka di facebook atau dalam bahasa melayu muka buku...yang encik D mase fia form 2 dia satu sekolah dengan fia dan dia jugak pengerusi PRS...mula-mula tak kenal pun tapi pasal satu insiden fia jadi rapat dengan dia...lama-lama berputiklah rasa cinta fia buat dia...my bee pulak kenal dari facebook jugak tapi tak pernah bertentang mata dan bersua muka...tapi caranya melayan fia telah menimbulkan rasa sayang buat dia...hadoi...sayang dua-dua tapi mana satu yang jadi pilihan?dua-dua sudah berpunya...haish fia-fia...boleh kata cinta muka buku la ni....

jap adekan lagu cinta muka buku nyanyian najwa latif..ni lirik lagu dy..I will post that song after this post...thank you..^_^

Kita berkenalan hanya dalam laman muka buku

Kau hantar petanda suruh aku terima kamu

Ooh hati ku rasa sesuatu



Dan pabila kau kata kau mahu jumpa aku


Ku gelisah berdebar hati rasa tak menentu


Oohh kenakah rasa itu


Bagaimana harus bersua


Ku rasa gementar tapi bahagia

Perlukah kita cari peluang pertama

Walaupun kita tak pernah berjumpa


Banyak persoalan yang berada di minda

Banyak tanda tanya dan juga kata kerja

Otak kata jangan hati pula kata ya

Hidup tak menentu adakah ini cinta


Banyak soalan banyak juga jawapannya

Kata hati dan rasa tak dibiar saja

Setiap yang berlaku ada kebaikannya

Harus pejam mata dan cuba apa saja


Pabila kau renung tajam-tajam mata aku

Ku rasa sesuatu rasa yang ku tak tahu

Ooh ini cinta remajaku


Dan pabila kau katakan kau suka aku

Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju

Ooh itulah cinta yang satu

Cinta di muka buku


Bagaimana harus bersua

Ku rasa gementar tapi bahagia

Perlukah kita beri peluang pertama

Walaupun kita tak pernah berjumpa


Banyak persoalan yang berada di minda

Banyak tanda tanya dan juga kata cinta

Otak kata jangan hati pula kata ya

Hidup tak menentu adakah ini cinta


Banyak soalan banyak juga jawapannya

Kata hati dan rasa tak dibiar saja

Setiap yang berlaku ada kebaikannya

Harus pejam mata dan cuba apa saja


Pabila kau katakan kau suka aku

Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju

Ooh itulah cinta yang satu

Cinta di muka buku


memang samala tapi fia tak pernah jumpa my bee...agak-agaknya bila fia boleh jumpa bee?rasa macam nak jumpa tapi masing-masing sibuk yela budak PMR la katakan....nanti hari sukan encik D akan datang dan fia akan dapat coklat! yeah...finally coklat...hehe yang bee nak bagi aiskrim tapi fia mintak sedozen...haha macam boleh pulak makan sorang...actually saje mintak banyak...saja-saja...ngee..:D

oh ye...hari tu fia gi check doc and he said I'm fine cuma stress kot...so alhamdulillah takde pape...sekarang fia makin rajin...mengulang kaji apa yang fia lemah...dan fia sekarang langsung dah tak cakap dengan encik A..to me encik A dah terpadam semasa mula sekolah hari tu...hurm fia rasa sampai sini je post fia untuk kali ni...sampai berjumpa dipost yang akan datang...to my lovely bee hope you will be happy with your choice...and to encik D..I never force you to love me...and I never ask you to accompany me...so thank you so much for your attention to me...really appreciate what you did...my bee too...thanks bee...
assaamualaikum

No comments: