Followers

Sunday, June 26, 2011

Sayang dia...=D

assalamualaikum
hari ni fia nak cerita pasal kawan-kawan fia
actually tak tahu nak cite ape so fia nak cite pasal kawan-kawan yang fia sayang...

antaranya:


fatin,hanisah,hamizan,sadiq,cik mary dan fia...

best giler kawan dengan diaorang semua perangai giler-giler kalau duduk lepak dengan diaorang gerenti tak henti ketawa...

my lovely friend atirah...

ni kawan yang paling fia sayang...slalu share cite dengan dia,balik sekolah dengan dia dan slalu gi makan dengan dia...thanks tira sayang kau la...

my lovely friends...sayang giler kat korang...

ni kawan-kawan fia kebanyakan dari kelas 2A dan 2B...ni gambar tahun lepas,satu kelas dengan diaorang memang best...hari-hari asyik nak gelak je...haha


hanisah dan fatin...

diaorang ni pun macam tira always there for me...suka bergurau dan suka menyakat haha tapi memang best kawan dengan dua orang ni..

time keluar dengan mukhlisah buat kali terakhir...miss you siti mukhlisah


jamuan 2B bersama teacher Aida untuk kali terakhir...the best english teacher,miss you teacher Aida...

hah ni la dia di antara kawan-kawan fia...memang fia sayang kat diaorang setiap sorang ade kelebihan dia sendiri...dan fia seronok dapat berkenalan dengan mereka...semoga hubungan persahabatan ini akan berkekalan hingga ke akhir hayat...

sampai sini je post fia untuk hari ni..semoga bertemu di post yang akan datang...
assalamualaikum...:)



No comments: