Monday, June 27, 2011

Thanks Afnan Shahir...=D

assalamualaikum...
to Afnan Shahir thanks sebab ceriakan hari fia...

hari ni lepas habis sekolah ade perjumpaan prs...dalam perjalanan turun jumpa Afnan dan dia tumbuk muka fia sebab fia cabar dia..tapi tak sakit pun...sampai bawah dia showoff tanda tangan john morisson dengan melina..macam fia kesah pulak...kalau john cena takpe jugak...

pastu pergi rumah kak risalini amik air,gula-gula,cawan dan pinggan...hari ni ada sambutan hari jadi dari bulan 4,5,6,7...sampai kat kantin prepare drink dan candies...dah siap prepare,cikgu naemaah dan cikgu liza(kaunselor baru) bagi ucapan...habis ucapan time to open the cake...ada dua kek..


Cappuccino cheesecake...yum-yum sedap giler...


chocolate moist cake...looks delicious..

dua-dua kek ni kek secret recipe...fia hanya makan cappuccino cheesecake yang chocolate moist cake fia tak makan sebab fia kurang suka coklat...afnan suruh fia suap kek tapi fia tak nak...hah hari ni jugak birthday hazim..kesian dia..afnan suap kek tapi dia tak nak dia orang semua pegang dia dan afnan suap..pastu dia tenyeh kek kat mulut hazim..fia tak henti-henti gelak..dahla tangan hazim sakit...

lepas habis makan kek,time makan gula-gula dengan keropok pulak...afnan tak habis-habis suruh fia suapkan dia...dia nak suap fia keropok banyak kali fia tolak last-last dari belakang dia suap fia...fia pun makan la...aduh segan pulak..orang pertama yang pernah suapkan fia...huhu terharu sweet pulak mamat ni haha...pastu makan punya makan-makan tinggal satu je keropok...sebelum tu fia acah-acah nak suap dia tapi masuk mulut fia sendiri..haha keropok yang satu tu fia suap afnan..fuyoo giler tau,semua tengok fia yang afnan suh amik gambar tapi tak dapat..

tiba-tiba dia gelar diri abang pastu panggil fia ayang...haha geli gak dengar lepas habis makan kita orang pun kemas dah lepas kemas picture time!macam-macam pose ade...haha jadi model jap...lepas habis tu fia gi solat..jumpa afnan then dia cakap "abang tunggu ayang"...e geli pulak dengar...tapi tiba-tiba terasa sweet pulak...alahai afnan,afnan...pastu mak cik sapu sampah cakap "amboi abang-abang.."fia dah gelak-gelak dah..haha

pastu pukul 4 lebih fia ke kantin nak cari fatin...nampak afnan yang dia pulak tersenyum-senyum sambil merenung fia..aduh kalau tak kuat iman boleh cair jadinya...haha afnan memang suka bergurau dengan kawan-kawan dia..terutama girls...kalau tak kuat iman tadi sure fia jatuh hati dengan afnan...haha

love to be friend with him...he such a nice person..happy-go-lucky,romantic...funny and many more...kalau berkawan dengan dia tak akan pernah bosan...pasti akan ketawa je bila dengan Afnan...Thanks Afnan dear :P coz make my day...:D and thanks sebab sudi berkawan dengan fia...
sampai sini je post fia untuk kali ini semoga bertemu di post yang akan datang....
assalamualaikum..:)

No comments: