Followers

Saturday, July 23, 2011

Kem paling best!kem wirajaya!

Assalamualaikum..

Dah lama fia tak meng up-date blog kesayangan fia ni..macam-macam happen kat fia tapi hari ni fia nak cerita pasal kem!

Pada 19-20 julai baru-baru ni fia,ariff daniel,azza dan nadirah pergi ke satu kem kursus peningkatan prs peringkat zon bangsar..ianya diadakan di kem wirajaya forest resort,sungai congkak,hulu langat...

Sampai kat sana,fia temui pelbagai sekolah..antaranya smk victoria,smk la salle,smk bukit jalil,smk bukit bandaraya,smk desa perdana,smk sungai besi dan banyak lagi..

Peratuan disana sangat ketat..but fun macam-macam aktiviti kita orang buat..kapal terbang terhempas,dimandikan dengan lumpur,menari monyet,radio rosak,simulasi dan macam-macam lagi la..

Bila time kembara malam semua takut..lelaki kena gi sorang tapi perempuan gi dua orang...sampai turn fia..tapi fia dipasangkan dengan lelaki nama dia shahril..comel giler muka dia..hehe..kelakar gile time tu,yela yang dia relax je..yang fia cuak giler!

Mula-mula fia jalan depan tapi fia takut so fia mintak dia jalan dulu..fia jalan dengan dia adala dalam sehasta..if dia jauh sikit je fia akan cakap "awak-awak,tunggu saya,saya takut ni"and adala lagi happen tapi malas nak cerita pulak..ngee

Esoknya kami pulang,sebelum tu sempat mandi sungai..mase semua tengah bersalam-salaman fia mintak nad tolong mintak email shahril tapi tak dapat so takpe la..baru tahu yang mikhail kenal dia..yang mikhail dia dah tahu,dia suka menyakat...

Rindu kat semua yang gi kem hari tu..hope dapat jumpe dia orang lagi..
okla sampai sini je post fia untuk kali ni sampai bertemu di post yang akan datang..
Assalamualaikum

No comments: