Saturday, July 9, 2011

Rindu dia? Tak rindu dia? Sayang dia? Tak sayang dia?

assalamualaikum..

hari ni fia nak bercerita tentang perasaan fia..sejak akhir-akhir ni...fia asyik fikirkan encik A je...hurm walaupun jumpa hari-hari kat sekolah...hurm hari jumaat encik A tak datang sekolah fell like missing something and most important thing is I miss him!

fia tak tahu nak cakap ape but I'm really miss him that day..rindu nak dengar dia panggil fia..rindu nak dengar dia kacau fia...sungguh fia rindu...fia tak nak mengharapkan dia tapi entah hati fia mengatakan dia suka fia...fia tak fikir sampai ke situ tapi entahla dia berubah jadi friendly dengan fia lepas cuti pertengahan hari tu...like something fishy right?

yang encik D pulak..hurm dia lama hilang..kadang-kadang fia rindu dia kadang-kadang entahla...fia tak tahu nak cakap apa...menyesal pulak fia pergi mengaku yang fia suka dia...haish entah la apela nak jadi dengan fia ni kan?

sekarang fia tak sure sama ada fia masih sayangkan encik D lagi atau pun tak...fia rasa hati fia dah kosong..tapi entahla...fia rasa macam makin sayang pulak kat encik A...tapi fia confues!!fia tak tahu siapa yang fia betul-betul sayang...fia tak tahu!!

okla sampai sini je post untuk kali ni semoga bertemu dipost yang akan datang..
assalamualaikum

No comments: