Followers

Tuesday, September 13, 2011

teknik,asrama or stay?which one?

assalamualaikum...
hurm..lame fia menghilang...study is my priority now huhu ayat mantap je..XD

okla fia nak cerita pasal sekolah teknik dan sekolah berasrama penuh...hurm kalau korang mane yang korang prefer??fia tak tahu nak masuk sekolah mane tahun depan...teknik,asrama penuh or stay je...encik A nak masuk asrama jugak...then tadi dia cakap kat kaunselor yang dia mohon teknik kat negeri sembilan...hurm..actually fia tak nak pun masuk mane-mane tapi sebelah hati kata stay sebelah lagi kata nak pindah nak pindah!kalau masuk asrama atau teknik tak boleh bawak fon...ala...nanti fia miss kawan-kawan fia...fatin,hanisah,atirah,anis,ummi,encik Z,encik A dan encik D...

tadi kat sekolah satu kelas kene marah sebab tak beri kerjasama dalam pertandingan fashion show merdeka...effy,sara,wan amirul,pykah,mazuin,encik A dan fia bincang ape nak buat...tak sangka effy got a brilliant idea tapi masa yang diberi tak cukup untuk melakukan persembahan...hurm..tapi fia tak tahula sama ada nak buat atau tak sebab tak ramai nak participate dalam persembahan ni...so have to wait and see...

hurm..hari sabtu ni fia ingat nak pergi pantai dalam..raya rumah ummi,anis dan encik A...sabtu ni jugak ramai yang buat open house...hoho jimat duit..makan free...hahak hurm...fia ingat after dapat result fia nak jumpa encik A...I want to heard his explanation...then fia nak jumpa encik Z dan encik D kalau berkesempatan...many things to settle...

fia tak tahu kenape fia rindu encik Z..fia rindu dengar suara dia,bergurau dengan dia,bermanja dengan dia X) ...sungguh fia rindu...walaupun tak pernah bersua muka tapi fia rasa fia dah kenal dia lama sangat...macam fia kenal lia...dua kawan yang giler-giler...encik Z dan lia adalah kawan yang satu kepala dengan fia...sebab tu seronok kawan dengan diaorang..:)

okla sampai sini je post fia untuk kali ni...sampai berjumpa di post yang akan datang...
assalamualaikum...
:)

No comments: