Followers

Monday, September 5, 2011

what a wonderful week! :D

assalamualaikum...
lama sudah fia meng"update" blog ni....rindunye!!!hehe
fia rasa masih tak terlambat untuk fia ucapkan
Selamat Hari Raya!! to all muslim...dan harap segala kesalahan fia atau perbuatan yang menyinggung hati korang di maafkan...0-0 seri tau...hehe

seminggu cuti macam-macam happen kat fia...it really make me happy,sad,frust...and many more..its really suprising...thanks to the three guys...encik D,encik A dan encik N...

ok my first raya seronok sangat!!first duduk rumah sebab ramai datang rumah..setelah bosan fia pun menapak ke bilik atuk dan menumpang tidur di bilik atuk...petang pulak gi kampung kat Pedas,Negeri Sembilan...melawat kubur atuk dengan wan...then pergi rumah tok long...kat sane kita orang posing habis..haha

and then fia dapat mesej...dari encik A...dia wish selamat hari raya...pastu kita orang mesej sampai pukul 5:33 balik rumah nenek balik...malam tu gi kolam air panas kat selayang..ramai gile orang..then fia mesej encik A then dia reply...and something happen...jeng jeng jeng..hehe can't tell what happen cos it is a secret..

esoknya kita orang gi johor...mula-mula rumah tok uda pastu rumah atuk fia punya ayah..so moyang la fia la tu...lama jugak nenek cakap tak jumpa diaorang almost 20 years!!!lamenye...nenek fia nangis mase jumpa dia orang...30 minutes later mak ngah plak sampai...so cousin fia yang guys tu adela dia orang duduk kat belakang sebab kat situ ade sungai...then kita orang start buat sesi fotografi...

malam tu selepas makan kita orang pun bergerak ke melaka..cuti-cuti malaysia pulak...macam-macam ade kat sana...first time naik menara taming sari...best jugak la...kat sana fia beli sebentuk cincin yang terukir nama fia...pastu balik rumah nenek keesokan harinya...

hari sabtu dengan ahad fia sibuk beraya rumah kawan-kawan..oh and sabtu tu fia jumpa encik D..hari tu jugak fia tahu rumah dia kat mana...fia call dia banyak kali tapi tak berangkat.. last-last dia mesej fia...fia suruh dia turun tapi dia tak nak...hurm takpela...fia balik...

hari ahad ingat nak tengok wayang tapi hanisah,tira,fatin ajak gi raya so..kenela follow dia orang...balik rumah terus tido...kepenatan sangat..lepas mandi tido balik...then malam tu fia on fb jap then chat dengan encik N...sampai pukul 7 pagi tadi..haha gile kan dalam keadaan rushing gosok baju,nak buat jadual waktu...haih tapi seronok mesej dengan encik N...melayan kerenah manja dia...haha fia tak kesah kalau dia manja-manja..haha suke plak fia..melayan kerenah dia...so cute!!!

okla nak sampai sini je post fia untuk kali sampai bertemu dipost yamg akan datang...
asalamualaikum..

No comments: