Thursday, October 20, 2011

awak,awak,awak...nape kite jadi camni?

assalamualaikum

kawan fia sekalian ape khabar?rindu nak berblog sebab dua tiga hari busy..tak sempat nak update...hurm anyway berbalik kepada tajuk kite...awak ade tiga..so ade tiga orang..encik D,encik A dan afnan shahir...

encik D merajuk dengan fia..sedih ni...abang,fia mintak maaf k...sorry sangat-sangat...fia tak sengaja...fia tak nak gaduh dengan abang...

encik A pulak..hurm kawan fia tanye"bile kau nak couple dengan dia?"...entahla..semalam dia tak datang dan fia rase hari fia tak sempurna...lucky today he come to school...dapat tengok muka dia..hee...dapat gurau dengan dia tadi...alahai rindunya nak gurau dengan dia macam dulu...tapi sekarang fia susah nak gurau dengan dia macam dulu...

ok...pasal afnan pulak...fia tak tahu kenapa tapi fia rasa dia macam menjauhkan diri dari fia...sekarang bile fia panggil dia..dia payah nak senyum...entah-entah dia marah kat fia...fia pun tak tahu ape salah fia pada dia...to afnan shahir...sorry,kalau fia sakitkan hati afnan...I'm so sorry ok...nanti fia belanja afnan k...=)

okla to encik D dan afnan shahir..maafkanlah fia...
okla sampai sini je post untuk hari ni..smapai berjumpa dipost yang akan datang...

No comments: