Followers

Tuesday, October 25, 2011

awak,saya geram ni dengan awak...

assalamualaikum

rindu kat blog ni!hee...sekarang dah tak boleh update selalu...tak ade banyak cerita so..seminggu dua tiga kali je..atau seminggu sekali...cukup la tu..

oh ye semalam dah start cuti sekolah!yahoo! tapi kenape fia rase macam tak seronok je...hurm mungkin sebab fia rindukan encik A kut...too missing him...yela hari jumaat last tu fia tak datang sekolah...sebab badan kurang sihat...yeke?? but today something yang encik A buat membuatkan fia happy sangat hari ni..walaupun pada masa yang sama geram dengan my lovely sweet heart ni...

okla cite dia camni...fia tengah sibuk-sibuk main game space kat laman web planetarium...saje bukak web tu sebab cadang dengan ibu nak pergi sana cuti ni...tibe-tibe phone fia bunyi..kuar la lagu najwa latif-cinta muka buku menandakan ade mesej masuk...hee sebenarnye ade sebab fia pilih lagu tu...actually lagu tu encik A pernah nyanyi lagu tu..dan fia pun join sekali so like we sing that son together la..never forget that moment...

ok back to the story...setelah hampir setengah lagu najwa latif tu berbunyi fia pun amik fon..check ade satu mesej...fia bukak and it is a message from him!encik A...in my heart like..."hah!really?its him!he text me!!" hanya tuhan yang tahu bertapa gembiranya fia mase tu...
his message sound like this.."Aku bosan nie..cepat call aku.." terus mati keseronokan fia...dalam hati..."dah la takde kredit..dia suh aku call dia pulak..=_=" so fia pinjam phone ibu fia jap...then call him...hati dah dup-dap-dup-dap macam baru lari 500km je...tangan pun dah mengeletar...dalam hati..happy bukan main...tut-tut-tut-tut...tibe-tibe...-sorry the number you have dail is not answering.please try later...terus fia rase nak cepuk dia...suh orang call bile dah call tak nak angkat..bertuah punye budak..

geram punye pasal fia terus turun tingkat 1 beli topup kat mesin topup tu..masuk je fia terus message dia...geram betul dengan mamat kesayangan fia tu...kalau dia kat depan mata memang dia kene dengan fia..fia tunggu..dia tak balas so fia call dia lagi but this time using my phone..fia call pastu end call..call pastu end call...gementar punye pasal...ade dalam 4 kali fia call-end call...then fia beranikan diri call dia...tut-tut-tut-tut...-sorry the number you have dail is not answering.please try later...Ya Allah memang time tu fia rase macam nak tumbuk je muke encik A..geram gile kat mamat tu...suh kite call..bile kite call bukan nak angkat...then fia text dia lagi...fia tunggu..dia tak balas...

memang time tu fia rase belasah mamat sorang tu...then fia pergi klinik hantar adik..then pegi the store..adik fia nak beli game pulak so kene follow...then fia tengok-tengok la phone kat situ...lawa-lawa..rambang mata tengok...fia memang ade niat nak beli phone...tapi kalau ayah fia jadi amik blackberry..fia akan gune phone ibu fia...then setelah selesai membeli...kite orang pergi rumah nenek...rindu pulak kat nenek...lama gak tak balik sebab sibuk...nasib kampung dekat..hari-hari balik pun boleh...

setelah lama kiteorang kat rumah nenek.kami pun bergerak pulang...tapi ibu cakap nak singgah Tesco nak beli ayam..so kat sana fia cuci mata tengok phone lagi..then fia nampak nombor hotlink..banyak 012 then mata fia terpadang nombor 017 memang fia nak nombor 017 kalau hotlink...but the price make me like..Really?? guess what is the price of that number?it is 38
ringgit...to me like so expensive while the number 012 only 18 ringgit why 017 so expensive?back at home I tell my mum then she said the number must be nice thats why it was so expensive..oh and then I get it...so like I have to collect RM40 or above to buy just one number..so looks like have to work hard to collect money...

okla sampai sini je post fia untuk kali ni..sampai bertemu dipost yang akan datang...
assalamualaikum

No comments: