Monday, October 10, 2011

freedom! PMR is finish! but when we can be like before?

asalamualaikum!!

ape khabar teman-teman ku sekalian?sihat?hehe fia sihat je...dah lama fia tak berbloging...rindu sangat dengan blog fia ni!start daripada sekarang fia akan kembali aktif berblogging so penuhla blog fia dengan post-post baru....hurm...selama fia tak berbloging ni..macam-macam happen kat fia..first thing nak cakap ni...PMR dah habis!

so happy that PMR has finished!


fia ade kucing baru!!hehe nama dia tok..haha kinda funny but its unique..hurm..exam was great...tapi biasa la ade soalan yang senang ade soalan yang susah...sekarang masa fia mengumpul duit...nanti nak keluar jalan senang..oh ye,sekarang fia hanya perlu menanti..keputusan PMR...hati berdebar-debar ape yang bakal fia dapat...

ok..satu lagi penantian yang mendebarkan iaitu mendengar penjelasan daripada encik A...selama kiteorang gaduh ni..fia rindu sangat kat dia..kerap mimpikan dia...fia baru sedar yang fia betul-betul sayangkan dan perlukan dia...

hurm nampaknya esok fia dah start kerja...kerja dengan my mum la...hehe tambah duit pendapatan...busy lagi...hurm but not so busy la...

okla sampai sini je post fia untuk kali ni...sampai bertemu dipost yang akan datang...
assalamualaikum...

No comments: