Followers

Thursday, October 13, 2011

takutnye esok! anyway thanks awak! =D

assalamualaikum

busy betul fia dua tiga hari ni...yela practice silat untuk hari kokurikulum...dan esok kiteorang dah buat persembahan...doa-doa kiteorang tak buat kesalahan pada hari esok...selain tu fia kene pakai baju kurung untuk angkat dulang...fia dengan aishah kene buat...aishah nak pakai shawl...fia tak tahu sama ada nak pakai shawl jugak atau pakai tudung biasa je..

oh iye..fia happy sangat hari ni...sebab ape ek?sebab fia dah baik balik dengan encik A...dari mood nak nangis ke mood happy giler!!

we are back to normal...
I miss you..=)

hee...tadi cakap dengan encik A..serious fia rindu giler nak dengar suara dia...mase kiteorang perang dingin we not even say a thing!seksanye...yela terpaksa pendamkan rindu...but hari ni finally kiteorang dah cakap balik...rase nak melompat kegembiraan je tadi...yang penting fia happy sangat hari ni...thanks awak!sebab menceriakan balik hari saya hari ni...

okla sampai sini je post untuk hari..sampai bertemu dipost yang akan datang...
assalamualaikum...
=)

No comments: