Followers

Tuesday, November 1, 2011

Why I be like this?


assalamualaikum...

sebelum tu ni adalah gambar yang fia edit untuk abang fia yang amat disayangi...fia berharap sangat dapat jumpe dia...serius fia betul-betul sayangkan dia!melebihi segalanya...termasuk nyawa fia...sakitnye hati fia terpaksa lepaskn dia pergi..tapi fia hanya adik angkat...jadi fia tak berhak nak cakap ape-ape dan fia hanye mampu doakan kejayaan dia...

minggu ni start la minggu moody fia...guess why?it is about my lovely brother have to go to the UiTM next week...last sunday actually I go to the MBO just to see him but Allah tentukan yang fia tak dapat jumpe dia...

minggu ni fia rase macam takde mood langsung..dan minggu ni jugak fia akan takde kat sini for 1 day...pergi PD...fia berbelah bagi antara nak pergi ke tak...well fia decide fia pergi..untuk tenangkan fikiran fia...

dia dah tak on macam dulu...no more open talk,no more sharing photo,no more sweet sentence,no more persuade and no more saying I love you...fia akan tetap menunggu dia...sampai bile-bile pun..

ade satu hari tu..fia telah meng'edit' satu gambar dia dan fia tunjukkan padanya...tapi fia tak tahu ape reaksi dia...he just say thank you dear...seperti gambar di atas...

fia nak nangis each time remember about him...fia tak tahu kenape dengan fia...sungguh fia terlalu menyayanginya...hanya Allah yang tahu betapa sayangnya fia padanya...fia sering memujuk diri agar tidak menangis tapi air mata fia begitu murah setiap kali bayangan abang muncul di mata...

tapi tiada siapa faham fia...betapa sedihnye fia...hampir setiap hari fia tulis satu coretan untuk dia...tapi dia tak tahu...fia kalau boleh nak jumpe dia just once or maybe be the last meeting him...

okla fia sampai sini je post fia untuk hari ni sampai bertemu dipost yang akan datang...
assalamualaikum...

No comments: