Followers

Friday, November 4, 2011

Awak ni...sayangnye saya kat awak!

assalamualaikum

I'm back!seronok fia pergi Port Dickson...macam-macam kiteorang buat..kat sana fia tinggal satu apartment dengan nadirah,rina,norliwati,shafina,kak iqin,kak fea,kak wan,kak ummu dan kak shatirah...

kiteorang banyak bergambar...then malam tu lepas makan kat restoran thai..balik je kiteorang bergosip dalam bilik...=D...hoho memang best la kan...pukul 2 lebih baru fia tidur..yang lain pukul 5 baru tidur...

oh ye,balik rumah dah malam sebab balik rumah terus rushing pergi gerai..balik rumah dengar phone fia bunyi...tengok mesej dari encik A...hilang terus rase penat..=D

mesej dia,dia cakap ade suprise untuk fia...ape lagi fia memang suke la kan...sape tak suke bile buah hati nak bagi hadiah?

keesokan harinye,kat sekolah ade penutupan bulan Q...fia kene ganti alia amik hadiah...wanie tak nak amik sebab dia takut jadi fia la kene...then cikgu suruh fia duduk depan encik A!aloh rase panas je badan fia...malu punye pasal..

lepas habis semua acara penyampaian hadiah dan persembahan..tibe mase untuk budak form 1,2 dan 3 rehat...mase rehat puas fia cari dia...satu sekolah fia pusing tetap tak jumpe dia...bile jumpa dia terus fia mintak hadiah fia..(aduh fia ni pun..tak menyempat betul! XD )

dia bagi beg plastik..bile fia bukak...bau dia harum semerbak...dia bagi baju lagi kat fia...warne hijau pulak tu..memang warne favourite fia la kan...pastu duduk lepak dengan dia sampai balik...serius fia happy gile..yela dapat spent time dengan dia..

pukul 3 lebih fia on...then nampak dia on terus fia tegur dia...kiteorang borak-borak sampai pukul 4 lebih..yang paling fia tak boleh lupe dia cakap ni.."kau pakai baju simple2 pon da cantik.." dalam hati..aduhai mamat sorang ni...sweet pulak...satu lagi ayat dia yang fia tak akan lupe..."cantik kau ari nie.." memang time tu fia macam kene panah je kat jantung fia...haha sweet+romantik=fia cair terus! hee =D

okla sampai sini je post fia untuk hari ni sampai bertemu dipost yang akan datang...
assalamualaikum =)

No comments: