Followers

Monday, November 28, 2011

banyaknya masalah...

assalamualaikum...

mesti ramai yang tanye nape tajuk dia "banyak masalah" betul tak?actually kawan-kawan fia...dia orang luahkan kat fia..sebagai kawan dan sebagai seorang prs fia kena dengar cite dia orang dan membantu mane yang fia mampu...

ok...bermula dengan kawan fia...encik sedih la fia gelarkan dia...sebab dia suke sangat sedih-sedih pastu nangis...dia ade problem dengan cik comel...rumit jugak masalah mereka ni.. dari pagi sampai malam encik sedih chat dengan fia...cite pasal problem dia je..fia jadi pendengar setia...

pastu pulak my lovely twin,ainna ade problem dengan sorang girl ni...kacau dia la buat tu la ni la...terus fia cakap "kau unfriend dia pastu block dia" yela kalau dah add pastu kacau korang tanpa henti mesti korang rimaskan?dan akan block orang tu kan...buat ape nak kawan dengan orang yang menganggu ketenteraman kite....betul tak?

satu lagi masalah...iaitu masalah fia..=='' masalahnye adelah fia terlalu merindui ayie...fia tahu dia busy tapi....ahhh FIA TERLALU MERINDUI DIA....fia tak tahu nak buat macamane...hanya membaca mesej dia yang boleh menghilangkan rindu fia pada dia...tapi masalahnye FIA DAH DELETE SEMUA MESEJ! aduh..ni pasal mesej tak hantar kat orang la...sebab katanya memory full so fia delete la semua mesej pedahal boleh hantar...memang rase nak campak je fon..tapi sayang pulak..yela baru je repair tak kan nak rosakkan pulak...

so takpe fia save mesej baru pulak...cite lame simpan dalam minda dan hati...hee XD
okla sampai sini je post fia untuk hari ni sampai bertemu dipost yang akan datang..

No comments: