Followers

Wednesday, November 23, 2011

I have such a great day...thanks to him =D

assalamualaikum....

dua tiga hari kebelakangan ni fia tak update blog sebab takde ape nak cerita..ok hari ni fia nak cerita...hari ni fia,ayie,ajim dengan ariff keluar pergi KLCC

fia bersiap pukul 8:30 then terus pergi taman...tunggu hazim...sampai je kat taman fia tengok ajim takde pastu fia pergi rumah dia...mamat tu tak siap lagi..sementara tunggu fia betulkan pashmina...then kiteorang gerak ke TBS tapi fia jalan dulu dia kat belakang...

sampai TBS fia terus cari kedai nak beli wafel dengan tisu sebab time tu fia lapar pastu berpeluh pulak tu...ariff tak sampai lagi so kiteorang kene tunggu dia pulak...pukul 10 baru dia sampai...==''

sampai kat kaunter LRT Bandar Tasik Selatan kiteorang kene beli token...bende baru..manela fia nak tahu..=='' so having problem nak naik LRT...nasib baik ade abang polis tu tolong..kalau tak...aiyoo memang fia tak pergi la jawabnye..

sampai KLCC ayie dah mesej tanye kat mana...then bile nampak dia kiteorang saje menyakat...pergi masuk bookstore...dia tak perasan..then kiteorang keluar dari persembunyian..then dia bising sebab kiteorang lambat...

then ariff nak jumpa kawan dia kat taman KLCC so kiteorang follow...takde pulak kawan dia...then kiteorang menapak ke Kinokuniya dan fia beli 2 buah buku novel baru "akulah cinderella" dan "gelak tergolek"...lepas tu kiteorang menapak ke food court then fia beli aiskrim...lepas makan kiteorang terpaksa berpisah...fia dengan ayie ajim pulak dengan ariff...ajim siap pesan dengan ayie "kau jage dia baik-baik" fia rase nak gelak je tapi dalam hati fia cakap "tak kan buah hati aku nak lukakan aku pulak kot"

lepas tu ayie dengan fia puas tawaf KLCC tu...masuk kedai tu kedai ni...macam-macam...lepas tu fia dengan ayie pergi Kinokuniya sebab kaki fia sakit dan fia nak duduk...kelakar betul ayie...buku jatuh la...main nyorok-yorok kat kedai buku la...haha it become sweet memories...then kiteorang lapar so kiteorang pergi food court dan kiteorang makan nasi ayam..dah la dua orang je...aduh jantung fia dah dup-dap-dup-dap dah kalah orang lari pecut...lepas tu kiteorang cari ariff dengan ajim...ayie call ajim pastu fia dengar ayie cakap "iye,aku jage dia dengan baik" dalam hati fia cakap "yup!kau jage aku dengan baik and you should get 10 marks dear"...then kiteorang pergi kat tempat pancut cari ajim dengan ariff...

puas kiteorang cari ajim dengan ariff tapi tak jumpa...banyak kali ayie call ajim...ajim asyik bagi petunjuk yang tak jelas je...then fia dengar ayie cakap "aku dah habis dah date dengan dia,aku dah puas,dia dah puas"dalam hati fia cakap "yup aku puas dapat jumpa kau hari ni..dapat aku melepaskan rindu kat kau..." then kite orang cari diaorang kat playground pulak then jumpa diaorang...

pastu ayie call kawan ariff tanye kat mane...lepas tu fia lari masuk kat tempat playground...pastu fia suruh ayie cari fia..tapi last-last fia jugak yang mengalah keluar dari persembunyian fia..then menuju ke KLCC balik sebab ariff nak makan...tapi sampai sane diaorang tak nak pulak...fia sedih bile ayie cakap "mungkin tahun depan aku pindah ke" dan satu lagi "ala takpela ni last kite jumpa"

fia tak nak kali ni kali pertama dan terakhir...fia nak dia ada disisi fia...anyway fia happy sangat!seronok keluar dengan diaorang...dapat jugak fia merase keluar dengan dia...yang sepatutnya keluar berempat jadi keluar berdua pulak...dari group ke date...hee =D

he really makes my day...I have such a great day today..and thanks to him...
Love you so much dear...=D

okla sampai sini je post fia untuk hari ni sampai bertemu di post yang akan datang...

No comments: