Followers

Tuesday, November 15, 2011

I'm the luckiest girl..=D

assalamualaikum...

hah!mesti korang nak tahu kenapa fia the luckiest girl?ok sebab kan fia hilang phone kan...fia terharu...ramai yang amik berat..cikgu,afnan,ajim,amir,ummi,farah dan encik A...

feel like crying..so touch dengan sifat keprihatinan diaorang...lebih-lebih lagi encik A...so sweet la dia tuh...hee..


so in love la dengan encik A..ngee =D

pagi tadi fia chat dengan dia...fia mesej dia gune number baru....then dia cakap kredit dia tinggal sikit..dia suruh fia on..tapi fia kat sekolah..jadi dengan secepat mungkin fia balik..sampai rumah kemas kucing dulu..then terus on...chat-chat dengan dia..then dia kene off sebab nak buat lunch untuk adik dia...hee pandai pulak sayang fia ni masak..=D

pastu dia on balik...chat dengan dia lagi...fia ingat ayat dia yang ni " tpi aku x le nak tawan hati kau sbb En.A da curi hati kau.. " fia nak tergelak je...dia tak sedar ke yang dia la encik A?aduhai...fia cakap yang fia suke dia tak kan lah hati fia kat orang lain kot?

then fia tanye dia kenape orang panggil dia ayie?(ok fia dah bocorkan nama dia..ayie ok!bukan name sebenar tapi nama timbangan..) dia cakap " sbb family aku pangil aku cmtu dri aku kecik macam baby smpai besar mcm tiang.. " fia nak tergelak ja..then fia bagitahula.." ayie la encik A tu.. :) " then dia cakap fia bergurau..(la fia serius dia kata bergurau pulak..adoi..awak-awak..=D )

dia tak percaya ape yang fia cakap..fia tak tahu nak buktika macamane lagi..then fia cerita pasal ade satu hari tu fia dengan dia tak cakap langsung...puas fia tegur dia..tapi dia buat donno je...satu hari suntuk tau!then lepas rehat dia duduk dengan pykah cakap dengan dia..fia dah nangis time tuh..serius fia nangis...dalam hati (okla jujur fia jealous ok..) nasib baik nizam pujuk fia...dia marah fia sebab fia nangis...dia tak bagi fia nangis...

dia cakap kat fia yang fia la perempuan pertama yang sudi cakap camtu kat dia...dia terharu..huhu alorh time tuh rase macam jantung fia dah nak tercabut dah...(yang pertama??are you serious??)...then dia macam bersyukur sangat la...fia pun kalau depan dia fia nangis kot..menangis kegembiraan...

happy crying..='D

fia happy and thankful to Allah because meet me with him...and not forget all my friends...well akhirnye berakhir sudah pencarian cinta fia...macam nyanyian pasha feat adelia-penghujung cintaku...hee..

okla sampai sini je post fia untuk hari ni sampai bertemu di post yang akan datang...
assalamualaikum...=)

No comments: