Followers

Thursday, November 10, 2011

kenape kite jadi macam ni?

assalamualaikum...

okla terus ke tajuk kite "kenape kite jadi macam ni?" actually post ni untuk encik D sebenarnye..ok sekarang ni kiteorang dah jarang borak macam dulu...

dulu..kalau fia tak tegur dia,dia yang akan tegur fia...tapi sekarang?
macam dah tak wujud je fia ni...
dulu..kalau fia tegur dengan segera dia reply..tapi sekarang?
entah la...
dulu...dia akan tunggu fia off baru dia off...tapi sekarang?
tibe-tibe je off..

dia macam menjauhkan diri dari fia...hurm how should I say dia macam anggap fia tak wujud...well its ok...I realise that I'm nobody for anyone...I'm just a little girl who want to make all people around her happy...and thats enough for me...although I have to sacrifice thing and people I love for my friends happiness...yes,I willing to let it all go...

hari ni sepatutnye fia happy sebab dapat borak dengan beloved one tapi sekarang perasaan tu bercampur baur bile encik D yang juga orang yang paling fia sayang seperti menjauhkan diri dari fia...

fia dah happy sangat dah hari ni sebab dapat jumpe encik A...give him chocolate...see he laugh and smile...so cute and thinking what I want to give him when we hangout together??but when Mr.D doing me like this..it make me feel.."what I did wrong??"

bile la fia dapat jumpe dia?dia macam tak nak jumpe fia je...hurm...kadang-kadang fia tak percayakan dia...susah fia macam ni...kawan-kawan fia banyak berkata yang bukan-bukan pasal dia...tapi bile dengan fia...he totally different...

hurm...fia ingat balik PD hilang semua masalah...rupenye makin tambah masalah...fia saje on pagi-pagi buta sebab nak chat dengan dia tapi...orang tak sudi nak buat macam mane...

dalam pade mase yang same..fia tak sabar menunggu 23 Nov sebab time tu fia akan hangout dengan encik A...tapi bukan dating tau..bukan kami berdua je...ade ariff sufian,hazim dan nadirah...tapi merase la jugak fia dating dengan encik A..XD

tadi fia dengan nadirah pergi spark beli hadiah untuk jamuan then fikir nak hadiah sehelai baju untuk encik A...fia tak tahu nak bagi dia baju ape...setelah dfikir-fikir fia cakap kat nadirah yang fia nak beli time kite outing nanti...dah tebayang dah fia belikan baju untuk dia..nanti mesti macam sweet couple time pilih baju...haha berangan la plak cik fia ni..tapi memang harap pun bende tu jadi kenyataan...=D

okla sampai sini je post fia untuk kali ni...sampai bertemu dipost yang akan datang...
assalamualaikum...

No comments: