Followers

Saturday, November 26, 2011

malangnye nasib

assalamualaikum...

hari ni fia nak cerita ape yang jadi kat fia..ok the first thing parents fia dah tahu phone fia hilang...teruk jugak fia kene marah...tu la fia degil sangat...

patutlah hari ni macam-macam petanda...mak mintak phone la...adik-adik kene marah la...serik betul...nasib baik ade phone satu lagi..tapi speaker rosak pulak..so boleh mesej je...

tapi nasib baik ayah fia cepat sejuk...menggigil jugak fia...memang time tu fia dah nangis dah..lepas tu fia diminta menelefon orang yang disyaki...lepas dah tanye itu ini..dan berpuas hati..fia mintak maaf kat dia...sorry kepada yang fia suspek...really sorry...

then masuk bilik fia baca yassin...then mesej afnan shahir...nak mesej ayie sure dia dah tidur...
so fia tunggu esok je...then ayah panggil fia...then ayah cakap nanti ayah baiki phone lama fia...tukar casing betulkan yang mana yang rosak...

fia serba salah...memang dalam hati fia menyumpah seranah orang yang amik phone fia tu...tak guna betul...kalau fia dapat orang tu memang fia lenyek dia macam kentang!geram betul fia...
takpe..ada lori ada bas,ada hari fia balas! fia yakin orang yang curi barang fia tu akan dapat balasannye...

okla...sampai sini je post fia untuk kali ni..sampai bertemu dipost yang akan datang....
assalamualaikum

No comments: