Wednesday, November 30, 2011

my day..=D

assalamualaikum...

hari ni fia nak cerita pasal ape yang jadi kat fia hari ni...ok fia nak cite sikit pasal semalam...semalam fia mesej dengan ayie...serius happy gile semalam...
fia gurau la dengan dia...

fia:kalau su nak ayie boleh?XD
ayie:amboi...belum mse nyer lgi..masih pnjng lgi..

dalam hati fia gelak je...orang gurau dia fikir serius pulak... tapi ade mesej dia yang buat fia melonjak...

tpi ade la jgk prsan rindu kt su..

fia dah senyum dah mase baca mesej ni...yela...ingatkan fia je yang menanggung rindu..rupe-rupenye dua-dua menanggung rindu...hee sweet plak encik ayie ni...tapi ade satu lagi mesej yang buat fia cair...

:-)..okey..gud nite..^^..
kirim salam syg kt suhaida tau..
aduh dia ni...makin sayang fia kat ayie...ngee...=D

ok cite pasal hari ni pulak...oh ye ummi buat fia nangis hari ni...fia mesej dengan ummi...pastu dia cakap

  • k,,ayie dulu pernah suka aku..suka sangat

  • tapi dy tak tau aku suka dia

  • so dia igt dia syok sendiri

  • then kau muncul dlm hidup dia

  • kau dgr mslh dy

  • kau manja2,gurau,cari psl ngn dia

  • tiba2 dy pun suka sikit kat kau

  • tp y still suka kat aku..just aku dah cple ngn s

  • so y buat keputusan dy pilih kau

  • okay then kau tanya,,kalau aku tak cple ngn s

    mesti dy pilih aku kan ?

  • then dy jawab YER SAYANG

  • means kau tu cuma spare tyre ke ?


ummi...aq x sangka ummi...I really do love him...I REALLY DO ='(
how could he????

  • wey

  • kau ni,,ni contoh je laaa =="


kau ni!buat penat je aq nangis...
ok2 contoh...
time fia bace yang atas tu...fia rase jantung fia macam nak tercabut...kalau betul fia tak tahu nak cakap ape...memang fia nangis la...kalau korang diperlakukan begitu mesti korang sedih pedahal korang sayang dia sangat-sangat....

ok lagi satu cite...fia gi makan tosai kat restoran ABC...pastu ade sorang abang ni tanye "kak,ade nampak perempuan pakai baju pink tak keluar dari restoran ni?" fia pun cakap la tak...then mase fia makan fia perasan yang abang tadi tu ke hulu ke hilir macam mencari sesuatu...fia agak dia cari perempuan yang ditanya tadi la kot...

then lebih kurang 10 minit lepas tu nampak mak cik yang sekali dengan abang tu tarik sorang perempuan ni..dia pakai baju pink..agaknye abang tu cari perempuan tu kot...sampai kat bus stop fia nampak perempuan tu meronta-ronta supaya dilepaskan..yang mak cik tu tetap pegang dia..tapi abang tu pukul dan terajang perempuan tu...semua pelanggan kat restoran tu menyaksikan adegan tu...dua kali perempuan tu kene pukul dengan abang tu...yang perempuan tu pulak macam nak melawan...pastu mereka naik kereta dan bergerak...

okla sampai sini je post fia untuk hari ni sampai bertemu dipost yang akan datang...
assalamualaikum..

No comments: