Followers

Wednesday, November 16, 2011

rasa macam mimpi je...thanks awak..=D

assalamualaikum...

hari ni fia happy sangat...well thanks to Encik A...okla fia cakap ape yang buat fia happy sangat hari ni...fia cakap ni sekali je...YANG FIA DAH COUPLE!hee...encik A la ni..=D

dia lah first boyfriend fia...dia melamar fia..aduh sweet gile la...fia rase macam dalam mimpi...fia ingat lagi mase mula-mula kenal dia..fia tak tahu pun name dia...tapi bile dengar kawan dia panggil name dia so fia tahu name dia...lame-lame kami jadi kawan...dalam kelas fia asyik gaduh dengan dia je..pasal benda kecik pun boleh gaduh...

tapi lain pulak ceritanya selepas cuti bulan 3 tahun ni..he acting weird and the weird is I think he try to pull my attention...and he made it...he made me fall in love with him...dia pandai..mula-mula kuasai hati fia dan sekarang dia kuasai minda fia...

start with friend >love to fight>become best friend>and now he become my boyfriend...
tiap kali fia ingat dia lamar fia mesti fia tersenyum...yang penting fia tak berhenti senyum la sepanjang hari...tu pun sebenarnye fia kene tanye...

Fia:ape relationship kite actually?
Encik A:howabout u..
Fia:entah la..sye tak tahu..
Encik A:awk rase..
Fia:entah..why dont you tell me..
Encik A:do u think u want to couple with me..
:) (he smile)
:"> (he shy)

fia rase macam baru menang loteri je...(fia tak main kay bende tu...just saying..) fia pun say ok..so officially kite orang couple..it looks like fia dah tinggalkan zaman single dan hai zaman bercinta...macam alia cakap "ByeBye Single,HyeHye Love!"

fia tak akan menjalani hidup sebagai gadis yang single lagi....fia akan menjalani hidup sebagai gadis yang bercouple...have to think about him jugak...oh well nanti lame-lame fia biasala...oh ye..dia pernah persoalkan kenape fia pilih dia...puas otak fia fikir...nak bagi dia percaya...akhirnye dia percaya jugak lepas fia hantar satu nukilan atau puisi kat dia...

lepas ni pelbagai dugaan akan fia hadapi...fia harap hubungan ni berkekalan hingga ke akhirnya..amin...fia akan ingat tarikh ni..16/11/2011

okla sampai sini je post fia untuk kali ni...sampai bertemu dipost yang akan datang..
assalamualaikum...

No comments: