Saturday, November 19, 2011

sayang saya =D

assalamualaikum...

sejak fia bercouple ni rajin betul fia update blog...hee selalu ade cerita di setiap hari fia...kebanyakan pasal sayang fia iaitu encik A...

ok nak cerita pasal buah hati fia...semalam kan birthday dia...pukul 7 dia mesej fia
"terima kasih...:-)sayang su jgk..." dalam hati memang dah melonjak keriangan dah...hee..and most important is he like the gift...

kalau boleh fia nak sambut birthday dia tapi dia tak nak...dia cakap "Da besa..buat ape nak smbut.." fia pun.."yela awak"...

fia dah berkira dah ape nak pakai 23 Nov nanti...fia decide nak pakai pashmina...baju putih dan seluar jeans biru...kasut fia tak decide lagi...

23 tu fia nak buat surprise untuk dia..well dalam otak fia dah plan dah nak buat ape...hee...
hari ni fia happy sangat..sebab dapat chat dengan dia..selalunya dia busy tapi hari ni dapat chat dengan dia...=)

okla sampai sini je post fia untuk hari ni..sampai bertemu di post yang akan datang..
assalamualaikum..

No comments: