Friday, November 18, 2011

Selamat hari jadi awak!

assalamualaikum..

tepat 12 tengah malam tarikh 19/11/2011 adalah tarikh hari jadi dia yang ke 15....happy birthday awak...semoga panjang umur,murah rezeki,bahagia disamping orang tersayang dan tercapai apa yang dicita-citakan..amin...

for him..=)

mula-mula fia fikir jugak ape ek nak bagi dia?tibe-tibe ting!mentol dalam otak fia menyala...bagi dia benda tu jela...ayat dia pun sweet...hari sekolah fia bagi dia...masa rehat puas jugak fia dengan nadirah cari dia...tapi tak jumpa...lepas tu kite orang pergi kantin dan fia nampak dia menuju ke dewan permai..terus cakap kat nadirah sebelum tinggalkan dia dengan haifa...dengan selaju mungkin fia berjalan..cuba untuk mengejar dia..nampak je dia fia panggil nama dia...terus dia pandang fia...fia bagi hadiah tu kat dia...dia cakap tak payah..tetap fia menghulur jugak hadiah tu...dan dia ambil hadiah tu...

fia pesan kat dia "jangan bukak hadiah ni sampai hari jadi kau" (sebelum couple kami guna kau-aku je...) hurm well ade satu lagi yang fia nak buat untuk dia..tapi tunggu 23 Nov nantila...fia nak tengok ape yang bakal jadi 23 tuh..sama ade dia akan buat-buat kami takde pape atau cakap kat depan kawan-kawan kite orang yang kite orang couple...so just wait and see...

okla sampai sini je post fia untuk hari ni...sampai bertemu dipost yang akan datang...sekali lagi Selamat Hari Jadi Awak! love you with all my heart =)
assalamualaikum...

No comments: