Monday, November 28, 2011

thanks Dad and thanks ayie...=D

assalamualaikum...

kan phone fia hilang kan?jadi sekarang pakai phone lama...E90
boleh pakai cume speaker dia rosak..then ade yang patah..hee ganasnye cik fia ni..

so ayah dah repair semua so its like a new phone...hee boleh la call dia nanti...=D
bercakap pasal dia(ayie) sekarang ni fia jarang chat atau mesej dengan dia..sebab dia busy dan fia faham dia...dia mesej fia..dia cakap dia tak nak fia nangis...dia nak fia kuat...hati fia tersentuh dengan kebaikan dan kasih sayang yang dia tunjukkan..

sebab tak selalu mesej...ia membuatkan fia rindu gile kat dia...tapi fia kene faham dia...fia tak nak gaduh dengan dia pasal benda kecik lagi..jap lagi?yup fia pernah gaduh..actually tak sampai gaduh pun..cume ade salah faham sikit...

dan fia harap tu kali pertama dan kali terakhir fia gaduh dengan dia...dulu mase sebelum couple pun ade gaduh jugak almost a month kot kiteorang tak bertegur sapa..aduh menanggung rindu fia tiap hari...seksa gile...terus fia serik...tak nak gaduh dengan dia lagi...

sekarang ni fia rase semua benda nak cerita kat dia..tapi dia busy so fia luahkan kat blog dan dia akan bace...hee well nanti adela dia tanya itu ini pasal ape yang fia post..

okla sampai sini je post fia untuk hari ni sampai bertemu dipost yang akan datang...
assalamualaikum...

No comments: