Friday, December 9, 2011

again one day with him =/

assalamualaikum..

hari ni fia nak cerita.. korang mesti pelik..again?yup again...semalam dia mesej fia...tapi hari ni takde pun..takpe la dia busy tu...sebab ahad ni dia ade race kat sepang...fia doakan ayie berjaya...

okla hari fia bermula seperti biasa dan hari ni duduk rumah je...satu hari fia duk online facebook...and doing part time job tolong abang kesayangan fia..sape lagi kalau bukan encik D...oh ye!lupe fia nak cerita yang sekarang ni fia dah ade abang angkat baru...ngee...ala beza umur dengan fia pun cume setahun..nama dia mikhail...tapi fia panggil dia mika...hee best kawan dengan dia...

fia suke jugak kacau dia...best kawan dengan dia tapi kalau dia moody...jangan kacau dia..sebab time tu dia akan monyok je..dia seorang ketua pengawas...hebat abang fia ni kan?haha kalau dia bace ni mesti dia bangga..hadoh abang sorang tu...tak boleh kite puji sikit..nanti bangga..haha takpela abang fia jugak..

okla takde ape nak cerita lagi...
sampai sini je post fia untuk hari ni sampai bertemu dipost yang akan datang..
assalamualaikum

No comments: