Sunday, December 11, 2011

a sad day..thanks sebab buat fia nangis

assalamualaikum

hari ni fia nak cerita pasal ape yang jadi...hari fia nangis je...terlalu banyak yang membuatkan fia nangis hari ni...

fia sedih bile bace satu blog ni..nama blog tu sugarr bunny storyy (: fia rase mesti ade yang pernah bacakan?yela ramai yang share...mase fia mula-mula bace memang menitis air mata...

fia tak dapat bayangkan kalau fia berada di tempat dia mesti fia akan menangis je...it really sad when you lost someone you really love...fia betul-betul sedih bile bace blog dia...fia tahu dia sedih..kecewa..fia tahu dia sayangkan arwah boyfriend dia..kalau fia pun mesti fia nangis hari-hari...dari blog dia fia tahu yang mereka saling sayang menyayangi...

lagi 4 hari genap la sebulan fia dengan ayie couple..=D rasa sekejap je..rase macam baru semalam dia mintak couple dengan fia...huhu sedar tak sedar je...macam-macam fia lalui...suka duka...bagi fia semuanya manis belaka...

okla sampai sini je post fia untuk kali ni sampai bertemu di post yang akan datang..
assalamualaikum...

No comments: