Followers

Wednesday, December 14, 2011

my day fill with happiness =)

assalamualaikum...

hari ni fia nak cerita ape yang happen kat fia...

pagi tu fia asyik mesej dengan mikhail je...best betul..satu hari suntuk fia mesej dengan mikhail...macam-macam kite orang borakkan dari soal cintan-cintun sampai la soal kesihatan..hee fia suke...takde la fia bosan sangat hari ni...kalau tak fia akan cari someone untuk cheerkan fia...

petang fia pergi niaga macam biasa...khamis fia nak keluar dengan mikhail dan natasya...huhu nak tengok ombak rindu sekali lagi la...hee best-best actually nak teman mikhail tengok cite ombak rindu..sebab dia tak tengok lagi..huhu nampaknye jatuh lagi la air mata fia..

okla hari ni ayie tegur fia...tanya kenape fia macam ni...fia kene la cakap jugak...dia pun say ok...lepas habis niaga fia balik rumah terus bukak tv tengok cerita cinta elysa...lepas tu tengok cerita aku bukan tomboy..huhu best!

fia duduk bosan-bosan fia edit gambar profile facebook fia..cantum-cantum jadi la macam yang bawah ni....lawa tak?hee...dok bosan-bosan fia edit la gambar...ni semua gambar yang pernah jadi gambar dp facebook fia...oh ye gambar yang fia pegang camera tu ayie yang amik..mase tu kat pejabat felda buat projek sejarah...huhu sweet memory..

  • koleksi gambar dp facebook fia =D
okla sampai sini je post fia untuk hari ni sampai berjumpa dipost yang akan datang...
assalamualaikum...

No comments: