Thursday, December 8, 2011

finally...dapat tengok cerita Ombak Rindu =D

assalamualaikum..

hari ni fia nak cite ape yang jadi semalam...seperti tajuk post fia untuk hari ni fia dapat tengok Ombak Rindu!sedu sedan jugak fia dalam panggung tu...sampai sekarang sedu-sedan lagi..terutama sekali bile dengar lagu dia..

Izah-comel,ayu dan sweet!
Harris-romantik,setia,sweet dan handsome!ngee..=D

so sweet bile mereka berdua...oh ye sebelum pergi tengok wayang ayie mesej fia...dia cakap dia dah habis kerja..so lepas ni dia free...yea!I like it..=P

ok berbalik kepada movie ni...kalau boleh bagi star fia bagi 5/5!best cite tu...

kat sini fia selitkan

lirik lagu ombak rindu nyanyian hafiz dan adira

Adira :
Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

Hafiz :
Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku

Adira :
Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung

Hafiz :
Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku

Hafiz & Adira :
Hanya mampu terserah
Moga cahaya di penanti

Hafiz:
Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya

Adira:
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

okla sampai sini je post fia untuk kali ni sampai bertemu dipost yang akan datang...
assalamualaikum..

No comments: