Friday, December 16, 2011

a great day!thanks ayie and thanks abg..=)

assalamualaikum...

hari ni fia nak cerita pasal ape yang jadi kat fia hari ni...
okla first thing hari ni fia keluar dengan mikhail..actually natasya pun ikut tapi last minute ade hal...so fia kene pergi dengan mikhail...

mula-mula tunggu lrt sorang-sorang...then naik lrt sampai salak selatan...sampai salak selatan mikhail naik lrt sama tapi fia kat depan dia kat belakang...sampai hang tuah fia pun turun..fia berhenti tepi cari mikhail..setelah nampak dia kiteorang terus gerak ke times square...sampai-sampai terus gi tingkat 3 cari cinema..sampai cinema line dah beratur panjang walaupun baru 14 minit...sampai kat counter tiket beli tiket wayang ombak rindu...fia dah tengok cerita tu..so fia just teman mikhail tengok wayang je..then tengok wayang sampai pukul 2...

then kiteorang gerak ke carrefour sri petaling sebab mikhail nak sangat main roller skate..sampai sana terus ke tingkat 7...bayar 40 ringgit then mintak roller skate...yang fia boleh kata amatur..yang mikhail dia baru nak mula..macam bayi jalan jatuh...sampai pukul 3 kiteorang main kat situ...then gi mac donald beli aiskrim sundae...lepas makan terus menuju ke stesen lrt...fia turun dulu...time tu hujan so fia ke gerai dalam keadaan basah...nasib baik jumpa adik fia...dia naik motor so fia tumpang la..sampai gerai tolong mak bukak gerai..susun lauk-pauk...fia makan lepas tu rasa tak larat sangat...fia suruh adik fia hantar balik..

sampai rumah fia online jap..tengok nada cinta pastu tido..bangun kepala sakit...tapi gagahkn jugak turun bawah hantar barang kat adik..lepas tu balik fia mandi then online lagi...fia mesej dengan mikhail..then ayie mesej..dia pujuk fia..huhu dah tak boleh nak diam diri je...so fia mengalah...ade mesej dia yang buat fia sayang sangat kat dia...

sbb lme sngt..rse sunyi plk..
tu bru sehri..nie da 5 hri..lain bze woo..
xde la sunyi sngt..tpi boleh la..
btol nie..nti bkn ayie yg rndu su yg rindu...
hehe..
mne ade org btpk sblh tngn..misti la rindu..btl x tipu
oke..serius nie..betol rindu kalau x sms su sebulan..
jngn ngis..ayie x le tngk o dngr fia ngis..itu sngt brhrga..(time ni rasa nak nangis sangat..)

fia nak nangis baca ayat dia..fia beruntung sangat dapat dia...fia bersyukur sangat pada tuhan kerana temu dan kenalkan fia dengan dia...hanya tuhan yang tahu bertapa sayangnye fia terhadapnye...

okla sampai sini je post fia untuk kali ni sampai bertemu dipost yang akan datang..
assalamualaikum...

No comments: