Tuesday, December 27, 2011

maafkan saya,awak...

assalamualaikum

mula-mula fia nak mintak maaf kat encik A dan mikhail sebab fia terpaksa mungkir janji..sepatutnye esok kite gi main skate...but ayah fia tak bagi..fia puas pujuk ayah fia..tapi ayah tak bagi jugak...so dengan berat hati fia mesej encik A...fia nangis time mesej dia..fia terpaksa kecewakan dua orang yang fia sayang...kalau boleh fia nak happykan dia...fia tahu dia sedih and I need to cheer him up...walaupun encik A kata takpe tapi fia tahu dia kecewa...

mikhail pun cakap takpe..tapi fia tahu dia nak main roller skate lagi..dia nak belajar sampai pandai...really hope ayah bagi keluar esok tapi tak bagi jugak...nothing I can do...encik A macam ahli nujum..dia tahu fia nangis pedahal fia tak cakap pun kat dia...dia cakap mesej fia menggambarkan fia nangis...

fia nangis lagi hari ni...betul cakap encik A kalau dia dapat hati fia mesti dia nak nangis je kan?...yela dak cengeng..yeah!you call me that...I dont care...baju dia bagi sekali la menjadi saksi fia nangis hari ni...if dia tahu mesti dia marah kat fia...fia suke bile dia marah...muka dia nampak comel...biar orang kata dia tak kacak ke ape ke...I dont care!coz I'm in love with him!he love me just the way I am...I'm lucky coz had him in my life...

tapi fia kene lepaskan dia pergi...dia akan pergi Teknik...so I have to let him go...walaupun berat hati fia...hari tu baru 5 hari tak tegur dia...nanti?more than that...fia mahukan dia ada di sisi fia...tapi dia mahu pergi jugak...fia hanya mampu doakan yang terbaik untuk dia...sebab tu fia amik keputusan nak tanye cikgu boleh tak fia jadi pengawas...fia nak menyibukkan diri...nanti takdela fia ingat sangat kat encik A...dan menjadi pengawas adalah impian fia sejak sekolah rendah...fia harap dapat la fia jadi pengawas...

next year its gonna be tough...so fia kene study betul-betul...lebih-lebih lagi fia nak masuk science stream...kalau fia lalai...jawabnye fia akan meraung tengok result SPM nanti....next year will be new fia...new determination...and lastly new goals...

okla sampai sini je post fia untuk hari ni sampai bertemu dipost yang akan datang..
assalamualaikum

No comments: