Tuesday, December 13, 2011

sorry sayang =l

assalamualaikum....

hari ni fia nak cerita ape yang jadi kat fia hari ni...

first thing,fia mintak maaf sangat kat sayang(encik A)...fia terpaksa buat tak layan mesej ayie walaupun hati meronta-ronta nak balas mesej tu...tapi fia tetap kuatkan hati fia...buat sementara fia nak sendiri dulu...fia nak tenangkan diri fia...

hari ni fia nangis lagi...fia cakap kat kawan fia.su x nk tgkkwn2 su nangis..let me cry alone!su anggup lepaskan semuanye asalkan semua orang yang su sayang happy T^T..su rela jgk lepaskan ayie kalau dy blh dengan org lain...walaupun hati su hancur...su sanggup zain...iye fia sanggup buat semua tu...

hari ni fia tak tahu kenape dengan fia...asyik nak nangis je...apela nak jadi dengan fia ni...huhu nasib baik alia tenangkan fia..thanks lia sayang kau sangat-sangat dan sorry zain...fia takde niat nak lukakan hati zain...too ayie-maafkan fia...fia nak masa bersendirian...let me to be alone...

okla sampai sini je post fia untuk kali ni sampai bertemu dipost yang akan datang...
assalamualaikum...

No comments: