Followers

Saturday, December 3, 2011

tambah sayang kat dia! =D

assalamualaikum...

lame fia tak update blog kan?busy sikit la...lagi pun takde benda yang best pun berlaku pada hari-hari sebelumnye...tapi semalam ade!cerita pasal encik A la...sape lagi kalau bukan buah hati fia tu...

hari fia start dengan penuh kebosanan...sebab time-time cuti ni setiap hari fia hampir same je...bangun,mandi,bagi ucuk dengan tok makan pastu bersihkan sangkar pastu terus tolong mak...bile free fia akan online facebook walaupun tahu semakin lame semakin membosankan...actually facebook tak bosan..cume bile orang yang fia sayang tak online dan fia tunggu dia tiap-tiap hari tapi tak jugak online tu yang buat fia bosan dengan facebook...

ok sambung...dah la fia sorang je kat rumah..adik-adik semua kat rumah nenek..so sambil-sambil online fia bukak lagu...bile keluar lagu yang fia suke mula la fia berdansa depan cermin...hahak XD kadang-kadang fia bile bosan akan jadi camtu..sampai adik fia yang kecik tu pun terikut...bile dengar lagu je dia nari...lebih-lebih lagi lagu stacy..bukan main sakan lagi dia menari...

then lepas siap masak...gerak ke gerai...hari hujan pulak...sampai gerai macam biasa bukak gerai...mase takde pelanggan fia akan main PSP...huhu nasib baik adik fia tinggalkan untuk fia..dia cakap takut fia bosan...sayang jugak adik fia yang sorang ni...fia nak bawak buku novel tapi macam lagi bosan adela...sebab novel tu fia buat macam buku tidur je...

then pukul 8:12 fia mesej dia...then dia reply..memang time tu fia rase nak lompat-lompat dah...yela rindu gile fia kat dia...hee...fia mesej dengan dia 9:47 sebab fia tahu pukul 10 dia akan tidur..cume fia je yang suke jadi burung hantu...hee sebab abang kesayangan fia jugak..yela dulu kalau fia nak chat dengan dia fia kene online pukul 1-2 pagi...fia sanggup tau buat semua tu...demi abang tersayang..hahak...ok2 kite sambung cerita ok..

fia nak gelak je bace mesej dia...dia memang pandai kalau nak buat fia gelak..ade je akal dia kalau nak bagi fia happy...tu yang fia sayang sangat tu kat dia...dia akan lakukan ape saje untuk buat fia tersenyum...ni sikit mesej yang dia hantar kat fia..
  • x baik rindu kt ank trune orng.. (encik A)
  • haha yela..sye je yg rindu dy...dy x rindu kite pun..yela sapela sye utk dirindui kn?(fia)
  • awk suhaida..knpe..brdose rindu kt anak dare orng..(encik A)
  • yeke?yela awk..ikut jela ckp syg sye ni =) (fia)
tapi bagi fia dia menjaga batas pergaulan antara kami...fia tahu semua tu...sebab tu fia sayang sangat kat dia...lagi pun fia girlfriend pertama dia dah tentu dia tak biasa...fia pun macam tu...tengah cube biasakan diri...kalau boleh fia tak nak kehilangan dia...fia nak dia terus setia berada di sisi fia dan terus menjaga hati fia...it only take a minute for him to stole my heart but it take a long time for him to say "I like you"

cara dia menyentuh hati fia...tiada seorang lelaki pun pernah buat fia macam ni...fia harap dan berdoa agar jodoh fia dengan dia berkekalan...amin(cewah!ayat fia jiwang habis...fikir pasal jodoh pulak pedahal PMR belum lagi tahu resultnye ape)...fia,fia...tak tahu la ape nak jadi dengan anak dara yang sorang ni...XD

okla baik fia tamatkan sebelum fia merepek lagi...okla sampai sini je post fia kali ni sampai bertemu di post yang akan datang..
assalamualaikum..

No comments: