Friday, December 30, 2011

thanks you guys...coz make me cry all night long

assalamualaikum...

malam ni fia tak henti-henti nangis...for many reasons...ok biar fia list kan sebab ape fia nangis...

  • fia buat satu kesilapan besar yang membuatkan mikhail tak cakap dengan fia..
  • encik A nak pindah SMV Melaka Tengah..9hb dia masuk...
  • family fia...buat fia nangis hari ni...
great kan?fia rase nak mati je...I'm too much suffer..too much..nobody know about it...encik D pujuk fia tadi...macam-macam cara dia cuba tapi fia tetap sedih gak...then encik D off sebab nak keluar..then cite kat ainna...fia nangis lagi...then fia chat dengan encik A...dia cakap dia dapat masuk vokasional...fia hanya mampu nangis...dalam keadaan menangis fia say congraz...

fia rase hari ni fia down sangat-sangat...fia tak makan pun...nangis je...puas fia call mikhail tapi tak dapat...then fia bukak fon..keluarkan sim card then masukkan balik...banyak mesej masuk...mesej dari mikhail banyak...fia dah happy yela mikhail tak mrajuk dengan fia...pastu ade mesej encik A...fia mesej ayie..dia pujuk fia..alahai walaupun dia cakap tak pandai pujuk tapi kata-kata dia menyejukkan hati fia...then call mikhail kejap...then dia angkat dengar suara macam baru bangun tido..fia serba salah pulak ganggu dia...

fia pun nak end call then mikhail cakap jap lagi dia call balik..mesej mikhail jap..kata pukul 12 nak call tapi tak call jugak..fia agak mesti dah tido balik ni...takpe la...esok janji nak jumpe tira kat taman bawah...fia nak report kat dia...then chat dengan sara jap...pastu chat dengan farah..

fia dah bosan..fia off dan tulis blog..time ni perut fia dah nyanyi lagu ape tah...huhu mogok hari ni tak nak makan...pagi tadi fia gi sekolah ade orientasi peralihan dan tingkatan 1..busy sangat pagi tu..fia yang datang saje pun kene tolong gak...fia geram dengan mikhail...pagi tadi cikgu suruh bukak langsir...tangga dah patah so mikhail gi amik meja pastu letak kerusi then panjat...dah la meja tu goyang-goyang...fia takut je mikhail jatuh je...fia pegang meja tu....takut je dia jatuh...dah la tinggi...lepas bukak semua langsir time untuk lipat...penat gak la...fia tunggu mak datang...beli buku then balik fia terus masuk bilik..perut sakit sangat so fia baring sambil mesej ayie dengan mikhail...

okla sampai sini je post fia untuk hari ni sampai bertemu dipost yang akan datang..
assalamualaikum..

No comments: