Followers

Tuesday, December 6, 2011

wee best day ever..thanks awak!

assalamualaikum...

hari ni fia nak cite ape yang happen...hari ni fia pergi muzium negara..ok honest ni seumur hidup tak pernah jejakkan kaki kat muzium negara...kalau lalu tu banyak kali la jugak..

ok seperti biasa ayah akan pergi office dulu..pastu ayah bawak makan MacDonald..kat MacDonald fia makan prosperity burger...pergh..sedap giler..=D

pastu ayah bawak kiteorang ke muzium negara...ayah bawak ke muzium sebab ade pameran upin ipin...dia tahu yang anak-anak dia suke sangat dengan upin ipin termasuklah cik fia ni..=D

sampai je kiteorang terus bergerak ke pameran upin ipin...ramai budak-budak(yela takkan nak expect orang tua ramai..) pastu bayar tiket masuk..dewasa RM12 kanak-kanak RM6...lepas tu kiteorang masuk main muzium dia...fia tengok busana perkahwinan semua ade mutiara..pastu masuk pameran barang kegemilangan melaka...then masuk pulak ke zaman pemodenan...

bakal perdana menteri =,=

me and my brother...

my dad,my brother and my sister =D

bakal angkasawanita negara...=D

"sheikh muszaphar shukor perempuan"...kata adik fia =='

my mum =)

watch in 3D..

ruang makan rumah opah! =D

meja belajar kak ros...

fia buat muke comel pulak..>,<

pondok tempat upin ipin dan kawan-kawan bermain...

my brother

kak cik with upin and ipin turtle version..=__=

kak cik and upin

jejak upin dan ipin di muzium negara...

balik je fia terus mandi lepas tu bagi kucing makan...fia duduk kat luar sambil pegang phone sebab encik D cakap nak mesej fia..tibe-tibe phone fia vibrate...tanda mesej masuk...fia ingatkan encik D mesej rupenya encik A!hee memang miss gile kat sayang fia yang sorang tu..mesej dia mula-mula...

Fia da x demam dah..?

fia rase nak nangis je...fia ingat dia tak kesah but I'm wrong..He does care!

Orng suro mkn ubt x nk...kalau fia mkn ubt time tu sure trus sehat..hehe
he really care...time tu fia rase disayangi sangat...terima kasih kepada ayie...

Aik nak merajuk ke...
alolorgh..meh sini nk
pujuk..:-)

Nk choclate beryls x..?

Ermm..bunge..sekuntum suda la..

Tdi kte suruh pujuk...msti la kne sweet...^^.

:-)..nak ke ayie sweet hari hari...

Nak ek..molek2....

Ye la..msti la kene sweet..nti nurafiqa suhaida lari...
time ni masa fia merajuk dengan dia...fia rase dia la lelaki paling sweet yang pernah fia kenal...oh yea..fia ade duga dia..fia cakap la takut dia yang lari...then mesej ni buat fia makin sayang dan menghapuskan semua perasaan tak elok yang fia simpan...

Sesungguhnye..seseorang lelaki itu harus tetap setia pada wanita..

time tu fia berharap sangat jodoh fia dengan dia panjang sebab fia betul-betul sayangkan dia..kalau la semua lelaki macam ayie mesti gadis-gadis tak akan menderita sebab cinta kan?
pastu encik D mesej...pukul 10 ayie dah nak tidur so fia sambung mesej dengan encik D...

okla sampai sini je post fia untuk hari ni sampai bertemu dipost yang akan datang...
assalamualaikum

No comments: