Sunday, December 4, 2011

what a day =)

assalamualaikum...

hari ni fia rase tak sedap badan...rase nak demam je...macam mane la esok...esok ayah cakap nak pergi pasar shah alam...pastu deliver kereta dan pergi desa water park...

hari ni rumah fia riuh rendah dengan sepupu fia...dia orang datang rumah fia...fia seronok sangat...semua ade termasuklah abang long fia...kat gerai pun riuh rendah...best kalau ade dia orang...for sure fia akan gelak je sepanjang hari...

lepas tu kiteorang pergi rumah wan angah sebab ade kenduri...lepas makan kiteorang gerak balik rumah..mama(mak ngah) tidur rumah nenek fia...sampai rumah kiteorang bawak balik seekor anak kucing warna hitam...ayah bagi makan lepas tu bagi dia minum...it just a cute little kitten...kiteorang bagi name dia Tam...tam kalau tidur comel betul pastu dia suke menyelit celah-celah orang pastu tidur...

sekarang fia rase nak demam je...pastu fia asyik ingat kat encik A...aduyai...sakit nak demam plus sakit rindu kat dia memang best la kan...

so fia rest jela...tak nak makan ubat...hope esok pagi fia dah sihat...
okla sampai sini je post fia untuk kali ni sampai bertemu dipost yang akan datang..
assalamualaikum...

No comments: