Followers

Saturday, December 10, 2011

yeah!dapat main roller blade...happy birthday ibu dan sara

assalamualaikum...

sebelum tu nak wish kepada ibu tersayang Puan Rosilawati binti Haji Abdul Rahim dan Nuralia Maisara iaitu adik kesayangan fia Selamat Hari Jadi..kak long doakan semoga ibu dan adik dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki....

hari ni fia dapat main roller blade...dah lame fia tak main..dulu masa fia sekolah rendah ade roller blade tu pun cousin fia bagi sebab dah tak muat..kalau main kat atas jalan tar memang banyak kali fia jatuh..

okla nak cite ni..mak fia cakap nak pergi main roller blade pastu mak cakap kene tunggu ayah balik...so sementara tunggu fia online facebook dulu..pastu siap-siap..ayah fia dah balik tunggu ayah fia siap..pastu kiteorang gerak ke carefour sri petaling...

bayaran dia 20 ringgit bukak pukul 10 pagi sampai 10 malam...fia,adik lelaki fia,adik perempuan fia dan mak fia yang main..mula-mula main memang kekok yela dah lama tak main...banyak kali jugak jatuh...sakit hips fia...yela asyik jatuh terduduk je...tapi 10 minit lepas tu dah pandai main...

kiteorang main sampai 5:40 lepas tu ayah bawak pergi makan kat ampang lepas makan terus balik rumah...sampai rumah terus fia landing...rasa badan tak larat sangat..terus fia tido..pastu mak fia kejut suruh mandi dulu pastu fia masuk dalam bilik nak sambung tidur pastu mak fia kejutkan lagi suruh fia mandi...pastu fia mandi dan online facebook sambil bukak blog...pastu adik fia cakap nak pergi downtown so fia pastu mak fia cakap nak pergi downtown so fia kemas sangkar kucing pastu bersiap ala kadar dan gerak ke downtown...

sampai sana macam-macam kiteorang tengok...pastu tu fia jumpe sugarglider!!serius comel!geram fia tengok tapi harga dia..RM300 beb!aduh kalau nak bela kene buang pulak dua ekor kucing tu...huhu takpela...fia beli baju 2 pasang...yang adik fia dapat beg sebagai hadiah hari jadi...balik fia terus online...

  • pemain roller blade amatur =D

  • fia try to move faster =='

  • fia dan adik fia mencuba roller blade =)

okla sampai sini je post fia untuk hari ni sampai bertemu dipost yang akan datang...
assalamualaikum

No comments: