Followers

Friday, March 2, 2012

rindu kat awak!

assalamualaikum

dah lama fia tak update blog betul tak?kinda busy lately ni...hmm dari post korang baca mesti dapat agak siapa kan?

rindula kat sayang fia...bila la dia nak balik ni?rindu kat dia dah setinggi gunung Everest dah!setiap hari fia baca mesej dia dalam phone...rindu sangat kat dia..tadi fia bukak majalah sekolah...tengok gambar dia...fia rasa nak menangis...rindu sangat kat dia...

oh ye korang tengok blog fia dah lain kan?dulu bintang-bintang...ngantuk korang tengok (haha ye ke?tak tau la) sekarang tukar jadi cup cake...tema colour biru dengan pink!biru adalah warna kegemaran encik A,encik D,Mikhail dan fia...bagi fia biru dapat memberikan ketenangan dan kedamaian..sama jugak dengan warna hijau...

hmm fia bertugas sebagai pengawas percubaan banyak betul dugaannya..yela baru pengawas percubaan kan?so pelajar macam nak tak nak dengar je kalau fia tegur...hmm sabar jela...oh ye hari ni start fia exam..hari ni start exam bahasa melayu dengan bahasa inggeris...

hmm sekarang ni fia rasa macam tak semangat nak pergi sekolah...=,= tak tahu kenapa..rasa malas gile nak pergi sekolah...hmm ape la nak jadi dengan budak sorang ni...lagi satu masalah!fia tak tahu nak jadi ape bile besar...mungkin sebab tu kot fia rase malas sangat nak pergi sekolah...hmm nak jadi doktor tapi fia takut darah,nak jadi cikgu tapi fia ni payah la,nak jadi guru tadika tapi macam tak boleh je...nak jadi polis tapi confirm busy..nak jadi peguam nanti kene bela orang yang mungkin bersalah tapi kite lepaskan je..nak jadi camera woman tapi fia tak berapa pandai amik gambar...

haish!masalah betul la fia ni...hmm biar masa jela yang menentukan...esok exam biologi dengan matematik..huhu kene study...hmm okla sampai sini je post fia untuk kali ni sampai bertemu dipost yang akan datang...
assalamualaikum...

No comments: