Followers

Friday, September 10, 2010

selamat hari raya...:)

selamat hari raya...


malam raya klakar coz main la mcm helicopter (x tahu ape nama permainan 2)main punya main bende tu tersangkut plak kat atas bumbung mcm mane nk amik bende 2 and ting otak dh menyala nasib baik cousin masuk cheer boleh angkat adik dy...dpt la mainan 2 balik...pagi ni ramai ade wan achik,wan induk,mak ngah and ptg sikit pak long nk dtg...


sesi bergmbr bukan main lame...ptg nnt nk bergmbr lg....fuh bergmbr sakan la kiteorg..terutama cousin aq muhammad aizat atau kiteorg panggil dy bang ngah besar coz ade dua bang ngah so sorg bang ngah besar sorg lg bang ngah kecik...

korg pnye hari raya mcm mane??happy atau sebaliknye...???


okla selamat hari raya maaf zahir batin...da da....:)

Thursday, September 9, 2010

hari raya menjelma lagi ske la thn ni dpt pakai baju raya warne yg aq pilih....hoho bergaduh dgn adik nk pilih warne baju raya thn ni...dy nk warne merah sbb spain menang fifa world cup....(kalau x slh la dh lupe la lgpun x minat bola...)merah dh bnyk kali...oren belum so aq ckp kat ibu nk wrne oren,ok ibu dgn ayah x yah beli sbb baju khawin ibu dgn ayah ade....aq un dh siap,adik2 aq semua beli...tp warne oren lain2 ade pair plak...ayah dgn ibu...aq dgn angah...kak cik dgn adik...

ske dpt balik kg coz dpt la buat ape yg kat umah xleh buat mcm bergayut kat pokok...hehe,main nyorok2 sbb umah nenek besar so bnyk tmpt blh sorok...,main buaian...kat umah nenek je blh main...,menjahit...and hobi paling ske kalau kat umah nenek iaitu berangan...haha :D coz umah nenek besar so blh menari nyanyi bukan setakat aq je dgn cousin2 kiteorg sekali buat..haha tp nenek x pernah marah pun...

kat kg jgk blh la aq duduk baca buku sambil dikelilingi oleh pokok2 g menhijau...(tenangnye..),main badminton,bola dgn cousin...,buat explorace...main kejar2 and so on la...:D kat kg sejuk bile pagi...kene la perlahankn kipas sbb terlalu sejuk mcm dlm fridge je...thn ni x balik rembau sbb nyang kat sini...lagipun kalau balik sane nk buat ape???main kejar2 dgn kambing x nk nnt aq plak tersesat sbb kejar kambing...nnt org ingat a gembala kambing plak..haha :D dh start merapu...

kla dh x tahu nk tulis ape lg so...da da :)

Wednesday, September 8, 2010

tahun yg teruk

seperti tajuk tahun ni memang teruk....sbb:
1.cikgu kamaruzaidah pndh........sedih sgt..

2.cikgu shahril pndh...x blh la nk main dlm klas..:D

3.cikgu rajen my great counselor pndh...sedih giler :'(

4.kwn baik tipu aq arghhhhhhhhhh!!!! sakit hati giler sian twin aq...

5.org yg aq ske pakat dgn eira tipu aq...dgn mengatakn yg dyorg couple...:'(
and baru dpt tahu yg dyorg x pernah couple...and E dh tukar 6ber and nobody of his friends know his new 6ber arghhhhhhhhhh!!!!!how could you do this to me...why??why??don't you get my feeling towards you...

6.result thn ni menurun coz of him....

7.bnyk problem kat sek baru...arghhh rindu nadia....terutama mamat tuh...but its he miss me like I do???

8.bnyk kali kecewa but still like that guy....why???dont no maybe I too loving him...<3 style="color: rgb(153, 51, 153);">9.asyik sakit....arghhh...x ske....

and lastly 10.thn ni asyik nk marah org je why??hah!!kene control marah la...:(