Saturday, November 30, 2013

I'm back guy! =)

Assalamualaikum,

hey guys!I'm back!SPM dah habis dan fia sudah kembali untuk berblogging...=D okay..ape ye yang fia nak cerita?okay cite pasal spm...totally ermm...okayla....cite pasal last paper...kelas 5 sains 2 habis dulu...and you know what?meriah betul...dengan mercun papan,tepung,tanda tangan....dengan fia kena tempias....alahai...cemburunya...because fia ade satu lagi paper...

dah lama fia tak berblogging jadi fia rasa macam blank je otak ni...tak tahu nak tulis ape...cite pasal graduasi pulak...the best day that I ever have!dengan persembahan,makanan...semuanya...alhamdulillah berjalan lancar...dan kelas fia buat persembahan cup song...adela banyak salah tapi alhamdulillah okay jugak...

alhamdulillah tahun ni fia dapat anugerah prs terbaik...segala usaha fia berbaloi tapi semua ni berkat tunjuk ajar cikgu dan bantuan semua...fia ucapkan terima kasih banyak-banyak...semua berjalan lancar....ok pasal mini novel fia?In shaa Allah fia akan cuba siapkan....okayla sampai sini je post fia untuk kali ni...fia masukkan jugak gambar-gambar graduasi,jamuan akhir tahun...=) semoga bertemu dipost yang akan datang....assalamualaikum =)

Last day with 5 science 1 and teacher anis =')

Tengah study...pak cik comel pegi tangkap gambar =)


Graduasi! time amik sijil =D


Graduation with him..;)


My lovely classmate! love you guys! =D
With my lovely besties...Ummi! =)