Followers

Friday, September 11, 2015

Final just around the corner

assalamualaikum

hey guys...miss me? haha okay...my final just around the corner...like what?seriously?sumpah takut semua ada...yela tahun ni kinda tough sem for me...3 subject coding, calculus lagi like...huwaaaaa rasa macam tak cukup masa...sekarang ni kinda relaks sikit...sebab lecturer fia dah pergi haji..so tak ada la kelas malam atau weekend lagi..yahoo! XD

erm...what's going on with me?fia sihat alhamdulillah..masih bernyawa,bernafas,berjalan, tersenyum, tergelak...having life like a normal people have...fia nak kongsi satu story...hari tu fia dengan kawan fia, farina pergi bukit broga...and guess who's driving? hee me! alhamdulillah selamat sampai dan selamat balik...thanks to farina juga sebab banyak berbual dengan fia masa fia drive so fia takde la fokus sangat on the road and nervous...mula-mula sebelum dia naik kereta tu fia cakap awal-awal "Wey, aku dah lama ni tak bawak kereta" buat muka nak nangis...farina just cakap "takpe..aku percayakan kau" pandai kawan fia tenangkan fia..haha

banyak kerja masih dalam proses...kelam kabut juga fia sem ni...hari ni birthday Siti NurFara Alia...buddies fia since we're standard 3 heh happy birthday dear...esok kite jumpa eh! hee dah bertahun fia tak jumpa dia...last fia terserempak dengan dia masa kite orang form 4 @ 5 macam tu...so almost 3 tahun jugak la fia tak jumpa dia...

fia nak cerita sikit...semalam masa fia buat calculus sambil dengar radio...ada pulak lagu aselehe...heh korang mesti pernah dengarkan? "aselehe ha lehe..." heh lama gila lagu tu...masa fia dengar lagu tu...fia dah gelak-gelak..why? hee actually lagu tu sebenarnya lagu yang fia buat perform kawad rumah sukan masa darjah 6...masa tu masuk kawad sekali dengan crush...wuuu crush...haha cinta monyet gitu je...never meant to be...and semalam..tak sangka..fia masih ingat lagi step tari dia selepas 7 tahun lepas fia buat persembahan tu...haha kinda fun! 

totally rindu dekat my ex-classmate yang gila-gila...especially 6 cekal...I have a great time with them..totally...walaupun infact fia selalu kena buli dengan certain of my classmate...but you know...masa tu budak lagi...fikiran tak matang...bila sekarang..benda tu la yang buat kita ketawa...fia actually tersangat nakal masa sekolah...fia pernah lekatkan tangan dekat meja mamat yang ejek fia dengan kawan-kawan fia...haha kelakar...muka dia time rasa tangan dia melekit...hahah...

rindu semua kawan-kawan sekolah rendah..ni kalau jumpa ni mesti muka semua dah lain...nampak matured...fia je..heh nampak lagi muka budak-budak...haha..I miss my another buddies..Nur Sabrina...erm...dulu masa darjah tiga fia, alia dengan sab berkepit je bertiga...ke mana pun bertiga...duduk dalam kelas pun bertiga...sekarang kite orang dah lost contact dengan sabrina...fia dapat cari balik contact alia je...well you know..time change people...maybe dia dah tak ingat fia...if I met you one day...I want to hug you sab...heh sedih pulak macam ni...okla guys..see you in the next post...love ya! assalamualaikum ;)